fredag 26 november 2010

Tack Oprah och Raquel Welch

Såg Oprah på TV3 där Raquel Welch framträdde och berättade hur det var att vara 69 snart 70 år. Hon som var sexsymbolen på film i världen för ett antal år sedan. Och hon fyllde 70 nu i september.

Hon har skrivit en självbiografi och gjorde om en 64-årig kvinna i programmet. Denna kvinna hade förlorat sin sex appeal efter en jobbig övergångsålder. Hon brukade se bra ut, men hade tappat stinget.

Det behövdes inte så mycket, bara lite ny och fräsch make up och så ett hår, som fick en häftigare färg med lite high lights i det. En coolare frisyr och lite nya kläder.

I programmet fanns också med kvinnor som var 80plus och 90plus. De var tidlösa. Vid en viss ålder så blir vi det, bara vi fortsätter att leva. Det handlar inte om kroppen i första hand, utan om en inre glöd.

När Raquel Welch fick frågan om Elvis Presley hade försökt förföra henne, så sade hon:

- Han bjöd in mig någonstans dit jag beslutade mig för att inte åka. Jag ville inte bli ännu en skalp i hans bälte. På amerikanska sade hon: Notch on his gun. Säger vi kanske hack på hans pistol? Nä det gör vi väl inte.

2 kommentarer:

  1. Kul men kvinnor som åldras med stil. Idag ser alla så unga ut. Vi kan ha jeans när vi är 90 om vi vill.

    SvaraRadera
  2. Parnassen Helena: Visst är det så, men jeans (av den gamla sorten) har jag slutat med för länge sedan. Tights däremot är kul!

    SvaraRadera