måndag 1 november 2010

Så pinsamt att 18-åringen ljög

Han framträdde med namn och sade till Aftonbladet att hans krockkudde utan anledning hade utlösts när han körde på motorväg i 110 kilometer i timmen.

Senare tog han tillbaka allt och påstod att han körde omkring 30 km/timmen, men ut från en bensinstation, men att han inte körde på något alls och att krockkudden utlöste.

Dock blev han avslöjad igen. Det finns vittnen, som har sett att han kört på något. Denne lögnare är 18 år och bor i Göteborg. Han ville väl ha sina femton sekunder i strålkastarljuset. Eller också ljög han för att det var pappas bil.

Aftonbladet blev tvungna att dra tillbaka artikeln. Eftersom det var en Volkswagen Golf så blev naturligtvis tillverkaren mycket upprörd. De blev ju beskyllda för att tillverka en livsfarlig bil. Men allt var uppenbarligen lögn.

Chefredaktör Jan Helin blev tvungen att avpublicera. Så pinsamt.

3 kommentarer:

  1. Tänk vad bra om de alltid hade avpublicerat alla sina lögner. Men då skulle tidningen bli ganska tunn.

    SvaraRadera
  2. Hur gör man när man avpublicerar? Lätt på nätet - men i papperstidningen?

    SvaraRadera
  3. Parnassen: Nä just det sa Helin, tänkte inte på det... och hur fasen får en kille sin artikel i tidningen, med bara lögner? Men Helin gillar ju olika och det var en berättelse från en invandrarkille. Dom ljuger ju aldrig. Det vet vi. Bara infödda svenskar gör sånt.

    SvaraRadera