söndag 7 november 2010

Nästa steg är statskupp

Professor Dennis Töllborg menar att vi är snudd på utsatta för statskupp och Jan Guillou tycker att vi ska sätta dit USA för spioneri.

Ifall Säpo har varit införstådda med att vi är utsatta för kameraövervakning, inte bara runt ambassader utan också ute på stan i demonstrationer av främmande makt, så är det förberedelse till statskupp.

Överallt i stan finns det ambassader, som övervakar vad som sker i närheten av deras territorium eftersom ambassadernas mark inte är svensk mark. Så är det i hela världen. Alla ambassader är suveräna på så vis.

Men om de riktar kameror ut i vårt land, mot det som sker runt deras lands hus så är det spioneri. Så ser det ut. Och där står vi. Ska vi då förklara alla ambassader som sysslar med sådant för persona non grata och se till att de förpassas till sina egna länder?

Eller ska vi ställa alla dessa ambassaders medborgare inför rätta för spioneri? Eller Säpo? För att inte tala om de svenskar, som har varit anställda vid ambassaderna och spionerat för främmande lands räkning.

4 kommentarer:

 1. Amerikanarna har hållit på sen krigslutet att övervaka folk i sverige särskilt vänsterfolk, och då med hjälp av "sossarna o fackföreningarna"
  den så kallade IB affären. dom har alltså hållit på i 60 år och nu så får media fart.
  Nyhetstorka eller!!!!

  SvaraRadera
 2. Hela Sverige är övervakat. Storebror vet allt vi gör.

  SvaraRadera
 3. Helena: Så skönt att vi är omhändertagna! ;)

  SvaraRadera