fredag 21 april 2023

Min blogg har återinförts av Blogger

 Min blogg annhelenarudberg2.blogspot.com har jag fått tillbaka nu! För bara tio minuter sedan. Den togs bort den 3 april och det tog rätt många överklaganden innan jag nu i dag har fått detta meddelande: 

Nu slutar jag att skriva här för det vara bara temporärt och återgår till min senaste och totalt godkända blogg. Hoppas att jag slipper något dylikt i framtiden. Det finns fortfarande yttrandefrihet i Sverige! Tack och lov!


Varför har du en integrationsskuld lille vän?

 Ordet integrationsskuld fanns inte förut, för vi behövde inte som samhälle och som enskilda människor ta på oss skulden för att de som kommit nya till landet inte blev integrerade i det svenska samhällets sätt att fungera. Men nu är det helt klart att vi alla har denna integrationsskuld. Vi har inte tagit hand om alla dem som har kommit från samhällen i krig där olika folkgrupper har slagits mot varandra. Vi har inte förklarat hur man gör i Sverige. 

Istället har vi sett dem som icke utvecklade människor, som behövde allt stöd även om de var vuxna och kapabla till att arbeta. Vi har fortsatt att betrakta dem som kom hit som människor från de forna europeiska kolonierna, som inte hade förmåga att ta hand om sig själva. Det måste samhället göra. Precis som kolonialmakterna gjorde förut. 

Så när detta nu har blivit en integrationsskuld så bannar vi oss själva för allt som har gått fel i vårt samhälle. Det är vårt fel alla skjutningar som äger rum, det är vårt fel alla mord som begås. Det är vårt fel alla knarkbrott, alla stölder, alla våldtäkter. Vi har inte gjort tillräckligt för att få de nya invånarna att inse hur vi uppför oss i Sverige. Vi måste nu piska oss blodiga för våra synders skull. 

Så här skriver Göteborgs-Posten på ledarplats, som jag har länkat till ovan, om upploppen förrförra påsken: "Det handlar om att alltför många invandrare som har kommit till Sverige de senaste decennierna antingen inte förstår eller accepterar den svenska demokratin och dess grundvalar. Lägg till bristande svenskkunskaper och det blir en riktig häxbrygd."

Denna häxbrygd har vi skapat själva och vi måste nu ta itu med denna integrationsskuld. Hur ska detta ske? Vem vet men kanske kan det som Hem & Hyra skriver om vara en liten början. Att tonåriga brottslingar kan orsaka att föräldrarna blir av med sitt hyreskontrakt. Det skedde dock inte förrän sonen dömts till fängelse och uppsägningen av föräldrarna hade överklagats till Hovrätten. 

Så hur kan det komma sig att vi har fått en integrationsskuld? Vi som var världens bästa och rikaste samhälle upprätthöll inte detta för vi skulle vara goda kristna som tog hand om världens fattiga. Och vi skulle ge dem allt genast för de skulle inte behöva gå igenom den utveckling som tog något sekel i vårt land. Tänk om migranterna hade blivit mottagna så när de utvandrade till USA på 1800-talet från Sverige. Nej den tanken finns inte för då var världen fattigare än nu. 

År 2011 hade Magasinet Neo en artikel som handlade om Sveriges mörka framtid. Det känns som väldigt länge sedan, men nu har det inträffat som det talades om redan då. Som självmordsbombare på Drottninggatan. Det kom en till som vi minns år 2017. Men allt kommer att lösa sig. Det behövs bara sju år till. 

År 2018 var det risk för fattigdom och social utestängning för utrikes födda med oroande låga inkomster i Sverige. Det gällde då för 560 000 personer. Det motsvarade sju procent av den totala vuxna befolkningen i Sverige. Integrationsskulden ska betalas av till år 2030 menade liberalerna. torsdag 20 april 2023

Jag råkade se En andra chans med Nicolas Cage

 Jag knäppte på TV:n för en paus i jobbet med att skriva och råkade då komma lagom till filmen En andra chans med Nicolas Cage. Den är från år 2000, men jag hade inte sett den och den fick mig att tänka över mitt liv nu igen. Det gör man ofta när man som jag är 77 år, för det finns så mycket att se på igen. Det hinner hända mycket i livet under så många år. 

Filmen handlar om Jack som har ett underbart ekonomiskt liv på Wall Street och som kan unna sig vad som helst. Men så råkar han se ett rån där han erbjuder sig att betala rånaren om han låter bli att råna. Rånaren är dock inte vem som helst utan någon som kan förvandla denne Jacks liv till något, som det hade gestaltat sig om han hade gift sig med Kate tretton år tidigare. 

Det är en film där rikedom och ensamhet ställs mot kärlek och ett fattigare liv rent ekonomiskt och jag känner absolut igen det. Jag valde kärleken. För jag hade kunnat fortsätta i evighet på Dagens Nyheter som journalist och haffat någon som tillsammans med mig skulle ha skapat ett liv där vi åkte jorden runt och jobbade. Varför gjorde jag inte det? En kuriositet i filmen är att Nicolas Cage hade ägt den Ferrari som Jack äger i filmen. Men han hade sålt den ett år innan filmen spelades in. Och han har i verkliga livet tre barn, det senaste en flicka fött 2022. 

Jag har aldrig haft råd med en Ferrari. Aldrig någon gång ens köpt en ny bil, men det gör ingenting. För det är bara det materiella. Men varför valde jag mitt liv som jag gjorde? Riktigt ännu har jag inte svaret på det förstås, men kanske får alla det någon gång på andra sidan. Dock vet jag att jag ville bo på Värmdö och det gör jag nu också. Och att jag ville ha de tre söner som jag fick. Tillsammans med min älskling, som också var journalist, men som fick cancer för han jobbade så hårt. Så går det att se det. Att det var stressen som skapade de där cellerna, som aldrig dör, utan som breder ut sig i kroppen och gör så att friska celler dör. Och till slut hela kroppen. 

Jag hade inte velat bli rik och ensam, som en del av mina kvinnliga kollegor valde på DN. Eller också fick de ett barn, för det gick att klara av ensam. Ett barn skulle också ägas av en del av dem tillsammans med makt och rikedom. Men livet handlar hela tiden om kärlek, som inte ska förväxlas med sex. Den andliga kärleken har jag inom mig och jag har gjort vad jag har kunnat för att delge den till världen. Särskilt nu när jag har skrivit min fjärde bok som heter Innan glädjen infinner sig. Den ska komma i höst. Denna fjärde bok som handlar om livet, kärleken och döden. Tre viktiga ting för oss, som vet att det finns något annat än detta enda materiella liv. 

Här sitter vi i trädgården min älskling och jag. Han jobbade på Dagens IT, men den tidningen försvann också. Han hade ungefär 15 år kvar att leva här. Men ingen vet sitt öde. 


onsdag 19 april 2023

Deltagande i en terroristorganisation ska bli straffbart

Som en protest mot att människor inte längre ska få tillhöra en terroristorganisation så hissades PKK-flaggor i Göteborg. Ingen ska gå fri som är medlem eller deltar i en terroristorganisation utan detta ska straffas. Det har regeringen bestämt i februari 2023. Inte så märkligt kan en vanlig svensk tycka, men medlemmar i PKK är emot detta för de vill inte straffas för att de tillhör en terroristorganisation, för så klassas PKK också i Sverige. Det var Olof Palme som gjorde detta år 1984. 

Därför hade någon eller några nu hissat PKK-flaggor i Göteborg så de syntes under ett par dygn innan de togs ned. Göteborg har varit vänsterextremistiskt ända sedan 1960-talet med yttersta vänsterorganisationer. Men alldeles klart är att Sverige inte gillar PKK. Nu hissades flaggorna för att störa processen med anslutningen för Sverige till Nato. 

President Erdogan gillar ju inte heller PKK eller dess yttringar. Och har begärt utlämning av medlemmar i organisationen från Sverige. Han krävde att 33 medlemmar skulle utlämnas från Sverige och Finland och Sverige har utlämnat några få. Det är en ständig balansgång mellan olika folkgrupper i Sverige för att vi har tagit hit dem som det var mest synd om. Nu när vi inte längre vill vara alliansfria utan bli medlem som land i Nato så blir det ibland knepigt. 


Rojavakommittén har tagit på sig ansvaret för de hissade flaggorna. PKK är sedan 1984 terrorklassat i Sverige. Detta handlar om stöd för Kurdistan, som ju hade stort inflytande i den förra regeringen genom Amineh Kakabaveh

tisdag 18 april 2023

Kung Charles kröns den 6 maj

 Inte bara kung Charles blir krönt den 6 maj utan också drottning Camilla. Det är kungens sätt att upphöja den kvinna, som var gift när de träffades och som begick äktenskapsbrott gentemot sin man med kronprins Charles och de båda gentemot prinsessan Diana. Det är en hemsk historia, som tyvärr slutade med att prinsessan Diana dog i en bilolycka 1997. Det var efter att hon hade skilt sig från dåvarande kronprinsen Charles.

I programmet till kröningen så finns naturligtvis en omslagsbild på det kungliga paret, men kung Charles har också med en idyllisk bild på familjen från 2018. Innan allt bråk bröt ut och hans son prins Harry inte längre ville ingå i sällskapet utan flyttade till USA med sin fru Meghan. 

Det var länge sedan någon kröntes i Storbritannien, för det var 1953 då jag själv var en liten flicka och drottning Elizabeth kröntes. Många andra levde inte ens. Och många har dött sedan dess. Det blir en liten kort kröningsväg genom London, - kring två kilometer - mycket kortare än den 1953, så vi får väl se hur det går med trängseln. Prins Harry kommer att närvara vid kröningen, men inte umgås med familjen. Han är inte längre en arbetande kunglighet och kommer inte finnas med på balkongen när familjen hälsar allmänheten.

Kung Charles är något yngre än jag, född 1948, så vem vet vem av oss som kommer att leva längst. Men kanske kan jag få uppleva en kröning till i min livstid. Vi får se. Eller inte. Nästa kung i Storbritannien kommer att heta William. 


De här fina bilderna ingår i programmet till kröningen. Det visar fram det som kungaparet nu vill att alla ska se. En lycklig familj. Bilden till höger är från 2018 och mycket har hänt sedan dess. 

Här har jag tidigare skrivit om brittiska kungahuset och när prins Charles blev kung Charles. Farliga säkerligen omstörtande texter (obs ironi) för de finns inte längre. Borttagna av Blogger. 

måndag 17 april 2023

Var Cleopatra svart eller vit

UPPDATERAT

 Enligt en seglivad myt så var Cleopatra släkt med andra afrikaner med mörk hud. Men så var inte fallet för Cleopatra tillhörde en släkt som kom från Grekland och Makedonien. Så hon såg ut som andra människor kring Medelhavet. Men nu gör Netflix en alldeles mörkbrun Cleopatra, dock på bio kommer storfilmen om Cleopatra med en israelisk mer ljushyad skådespelerska. 

Många antisemitiska människor blev förstås upprörda över storfilmens Cleopatra Gal Gadot, som kommer från Israel. Det säger mer om samtiden än om vad som är historiskt korrekt. Ur marknadsföringssynvinkel är bråket om hur Cleopatra verkligen såg ut givande. Det höjer intresset och kassainkomsten. Jag måste säga att jag har sett tillräckligt många dokumentärer redan om Cleopatras tid och försöken att hitta hennes grav i Alexandria för att ha sett mig mätt. Det behövs inte en "dokumentär" från Netflix eller en ny storfilm för min del. Jag såg inte ens filmen med Elizabeth Taylor 1963. Den var inte tillräckligt intressant. 

21.4.2023

Nu reagerar också en egyptisk advokat och vill att Netflix ska stängas ned i Egypten. Han menar att denna version av egyptisk historia är falsk och osann. Han har stämt Netflix inför åklagare i Egypten. Den här versionen är inte överensstämmande med islamska och samhälleliga världen och principer, menar advokaten. 

24.4.2023

Nu förklarar regissören till Netflix-versionen av Cleopatra att Cleopatra inte var mer grekisk än andra som har utvandrat från Grekland. Och att hon såg det som en politisk handling att göra Cleopatra mörkare än i tidigare filmer. Vem är mest lik den Cleopatra som levde för 2000 år sedan? Ingen av dem för hon var en rätt ful kvinna, som ville ha makt. Överst ser vi Adele James som spelar i Netflix nya serie. Och under Gal Gadot som spelar i kommande storfilmen. Bredvid ses Elizabeth Taylor som spelade Cleopatra i filmen om henne år 1963. Nedan en avbildning som gjordes när den verkliga Cleopatra besökte Rom. 
söndag 16 april 2023

Tusentals blogginlägg borta

 Jag har skrivit på blogg sedan 2008. Den första kan ni hitta här om ni trycker på bokstäverna. Ganska primitiv. Den andra skriver jag nu på och den tredje är försvunnen, vilket ni kan se här. Den är borta sedan två veckor på grund av HATE. Jo så beskrivs min blogg i ett enda ord. Det är mycket märkligt för jag har således skrivit tusentals inlägg/artiklar på denna blogg och alla ska då vara drabbade av HATE. I åratal dessutom innan det upptäcktes. Nu har jag begärt granskning tre gånger, senast i dag, men ingenting händer. 

Dessutom är det mycket underligt att hela bloggen försvinner eftersom Blogger själv säger att så sker inte. Se nedan vad de säger. Jag kan inte tro annat än att det är något IT-system som har tagit bort min blogg. Eller kalla det robot. Själv har jag enbart fått intyga att jag själv inte är en robot och plocka ut några bilder på bussar från sex stycken bilder. 

Sedan verkar de tro (roboten) att min blogg jag skriver på nu är densamma som är bortplockad. För jag skulle logga in var det senaste som stod på någon skylt och då kommer jag förstås till den blogg jag skriver på nu. Men min andra och senaste blogg är fortfarande borta. Jag har aldrig tidigare fått något klagomål på min blogg och det mesta jag skriver berättar jag om både på facebook och twitter. Det är nyheter som jag avhandlar eftersom jag är utbildad journalist. Och så plötsligt försvinner hela bloggen. Vad är det som pågår?
lördag 15 april 2023

Föräldrar till gängkriminell blir av med lägenhet

 En gängkriminell son har gjort att föräldrarna nu blir av med sin lägenhet i Järva. Sonen sköt från loftgången i maj 2021 utanför lägenheten och mördade en man på gården och skadade en annan svårt. Han är nu dömd till 13 år och 10 månaders fängelse och föräldrarna är uppsagda från lägenheten  samt måste nu flytta med omedelbar verkan. 

Lägenheten har varit något av en fritidsgård för det kriminella nätverk som sonen tillhör. Där förvarades både knark och skjutvapen. Föräldrarna har haft kontrakt på lägenheten sedan 2009 och hävdar att de alltid har varit skötsamma hyresgäster och betalat hyran i tid och haft god kontakt med sina grannar. De har inte ansvar för skjutningarna menar de och de behöver lägenheten för där bor pappan med parets fem barn. Mamman bor däremot utomlands för tillfället. 

Svea hovrätt bestämde att de ska flytta omedelbart och tog ingen hänsyn till föräldrarnas överklagan. Två av sönerna var kriminellt belastade, men pappan menade att de flyttade för över ett år sedan och det har blivit lugnare sedan dess. Men familjen har utsatt grannar för fara mot deras liv och hälsa och måste därför flytta. Det betraktas som en särskilt allvarlig störning. Vid särskilt allvarliga störningar i boendet kan hyresgästen omedelbart skiljas från lägenheten utan tidigare förvarningar och uppmaningar från hyresvärden enligt 12 kapitlet 25 § 3 stycket i Jordabalken. 


Här sköts det både från gården och från loftgången i maj 2021. En man på gården mördades och en annan sköts i huvudet, men överlevde. Familjen måste nu flytta omedelbart har hovrätten bestämt. 

 

fredag 14 april 2023

Jack Teixeira inte så smart 21-åring

Jack Teixeira, 21, är den som läckte hemliga uppgifter i USA till en låst grupp i spelvärlden. Han spelade uppenbarligen högt med sin egen tillvaro som fri som insats. När New York Times knackade på hemma hos honom så ingrep också FBI och grep honom. Han hade publicerat en bild där det gick att identifiera honom hemma. 

Hur stor skada har denne man som jobbade åt Massachusetts Nationalgarde har gjort är svårt att bedöma. Han släppte 300 dokument som också handlade om kriget i Ukraina. Men han blev oförsiktig och lade också ut bilder på sig själv och där syntes det rutiga köksgolv han hade hemma hos sig. New York Times identifierade honom och FBI bevakade huset. De hade tänkt gripa honom på väg till jobbet, men gjorde det när New York Times knackade på istället. Det fanns många vapen i huset och FBI ville inte ha någon eldstrid. Jack Teixeira gick ut skolan (highschool) år 2020. 

Hjärnan utvecklas tills vi är ungefär 20 år gamla, men den fortsätter utvecklas hela livet. Jack Teixeira och hans hjärna insåg dock inte konsekvenserna utan trodde han kunde använda internet för att avslöja hemliga uppgifter. Det kliade för mycket i fingrarna helt enkelt. Det är inget spel att göra så, fast han använde spelvärlden på internet och nu lär han få ångra sig i ett antal år. I verklighetens fängelse. 

Den här trevlige unge mannen Jack Teixeira kunde inte hålla fingrarna i styr utan avslöjade hemliga militära papper. Inte så smart. Men nu är han känd i hela världen. Ungdomar har ofta som mål att bli kändisar, men kanske inte ökända. Han är dock ingen visselblåsare sägs det. För då krävs mer medvetenhet. 


torsdag 13 april 2023

Att ta hand om välfärdsstaten

 Det alla partier numera försöker göra är att ta hand om välfärdsstaten. För i allt väsentligt har Sverige uppnått ett aldrig skådat välstånd. Så det finns inte längre någon motsättning mellan arbetare och kapital. Det är därför det går så långsamt med omvälvningar även med den borgerliga regering, som nu har tillträtt för vad ska de göra annat än att ta bort plastpåseskatten? Och inte direkt utan till nästa årsskifte.

Sådana ingrepp i statens finanser lär inte åstadkomma några större hål. Denna skatt som allmänheten inte tycker om gav 519 miljoner i intäkter förra året. Det lär uppvägas av andra skatter som exempelvis elskatten, vilken ger intäkter två gånger genom både skatt på elen och så moms på hela summan. Intäkterna från elen till både stat och bolag har ökat brant och ständigt sedan 1980-talet.

Att vara politiker har mer blivit att administrera en välfärd, som uppnåddes redan på 1980-talet genom att 40-talisterna var så många och betalade så mycket skatt. Det största problemet nu är att bidrag och brott ökar och kostar både kommuner och stat stora belopp. Dessutom kommer fortfarande kring 100 000 nya invånare utifrån till Sverige. Varje år. Det är inte alltid bra att ha en växande befolkning. Under 2022 var det kring 140 000 som fick uppehållstillstånd i Sverige för det pågick krig i Ukraina. 

Hur den borgerliga regeringen ska ta sig an detta lär vi inte se på allvar förrän om ett par år kanske. När nästa val närmar sig. Om då problemen inte har eskalerat utan tvärtom minskat, så kan väljarna kanske se fram emot en ny period med samma regering. Hotet i omvärlden behöver minska genom att Sverige blir medlem i Nato och genom att terrorister grips innan de har genomfört något terrordåd, som nu har skett. 

Användningen av internet är ett problem där eftersom de senast gripna hade umgåtts i slutna grupper på facebook och där förberett terrordåd. De har också samlat in pengar för fängslade medlemmar av IS i Syrien och propagerat mot myndigheter i Sverige. Den folkräkning som nu ska genomföras är välkommen, men lär inte få med alla kurder exempelvis, vilket Zara Kjellner har omtalat som den "kurdiska glitchen" lika med tekniskt fel. Hon har ingen aning om hur gamla många medlemmar är i hennes familj. Inte heller har de bara ett namn utan flera. 

"Jag har ingen aning om hur gamla många medlemmar i min familj är. Kurdisk folkräkning är annan, när man föder sju barn i en mindre by är det inte givet att barnen registreras på en gång, det kommer sen och då minns man kanske inte helt. Det var snö, eller vår, han kom efter henne. Eller var det hon som kom först?"

Denna blandning av olika kulturer går inte ihop i den svenska folkbokföringen, som ända till 2000-talet var svenska kyrkans uppgift. Och alla församlingar hade total koll över vilka deras medlemmar var. Numera har detta system trasats sönder så vi vet inte riktigt vilka som bebor Sverige. Skatteverket tog över och så gick det som det gick. 

Det är några problem som har orsakats av att snabbare än någonsin öka befolkningen i Sverige. Det som politiker menade skulle göra exempelvis Sandviken till en så rik kommun. Eller att invandringen var lönsam hela tiden. Ända fram till 2015 åtminstone. Fast det blev budgetunderskott i exempelvis Sandviken några år senare. 

Fram till 2005 gick det rätt så bra med en långsam befolkningsökning genom århundradena. Men sedan exploderade siffrorna år 2016 med 163 000 nya invandrade. Och dessa siffror har inte minskat tillräckligt sedan dess. Befolkningen uppgår nu till 10,5 miljoner människor i Sverige. 

onsdag 12 april 2023

Icke religiösa korankravaller

 När Aktuellt  i går kväll skulle diskutera Carola och hennes uttalanden i Svenska Dagbladet så inflikar programledaren Katia Elliot: "Det finns många förklaringar till påskkravallerna. En del skulle säga att de är religiösa, andra inte." Dessa kravaller som riktade sig mot Paludan som eldade upp en koran är de inte religiösa? Vad är de då? Kulturella kanske? 

Det var två inbjudna gäster i Aktuellt den grekiske-svenske journalisten Leonidas Aretakis i vänsterhörnan och i högerhörnan den afghanske ex-polisen Mustafa Panshi. För inga infödda gamla svenskar kunde ju diskutera detta känsliga spörsmål huruvida detta hade med religionen islam att göra eller inte. 

Alla kravaller som äger rum i Mellanöstern när det gäller att exempelvis bränna svenska flaggan är väl inte heller religiösa. De beror antagligen på att folket är kulturellt hjärntvättat av makthavarna och följer minsta motståndets lag och ansluter sig till det kulturellt godkända mantrat. Eller?

Det är synd om alla kulturellt och religiöst stämplade människor för de kan inte tänka själva. Är detta sant? Är det verkligen sant? Så varför attackerade människor polisen under förra påsken? Enligt Aktuellt var det kanske för att de hatade svenskarna och det svenska samhället och äntligen fick de chansen nu genom Paludan att få utlopp för detta? 

Detta uttalande av programledaren Katia Elliot var att få till lite objektivitet i programmet kanske. Direkt och på plats. För vem kunde veta vad som rörde sig i de stenkastandes huvuden? De följde kanske bara en gammal instinkt från forntiden och gjorde som de och deras förfäder alltid hade gjort. Inte särskilt religiöst. De har alltid tyckt illa om överheten i form av polis. Och tänker fortsätta att göra detta. Rent instinktivt. Gammal vana helt enkelt. Vilket land de än bebor. 

PS. Min blogg annhelenarudberg2.blogspot.com som jag har skrivit på ända till för en vecka sedan har tagits bort. Ett övergrepp, som gör att åratal av inlägg har försvunnit. Det sägs bero på HATE av Blogger. Jag är absolut ingen hatande människa, men Blogger har stämplat mig så. Har naturligtvis överklagat detta i omgångar senast nu på morgonen genom att anmäla mig själv och på så vis få utrymme till att skriva mot detta borttagande. DS.

Varför gör de på detta viset? Är det religiöst eller samhällshat kanske? Vad handlade kravallerna under påsken 2022 om? Aktuellt har inget svar, men kanske någon annan. 

tisdag 11 april 2023

Hallå jag har blivit av med min yttrandefrihet!

 Äntligen kom jag in på min gamla blogg, som jag lade ned 2014. Den blogg jag har skrivit på ända tills för en vecka sedan annhelenarudberg2.blogspot.com finns inte längre. Den har anmälts för HATE och därmed tagits bort. Jag antar att det är en robot som har gjort det. Någon som inte kan tänka och känna själv. För jag blev uppmanad att bevisa att jag inte är en robot, genom att kryssa i en ruta och ta fram tre bussar av sex bilder. Därmed var överklagan klar. Jag antar att någon människa till slut kommer att titta på min blogg och upptäcka att jag inte är något HATE-människa. 

Eller också har vi gått in i ett nytt skede där vem som helst kan låta mig som är journalist sedan 1974 och författare sedan 2006 bli av med yttrandefriheten utan vidare. Vilket fantastiskt politiskt klimat! En desperat vänster antar jag ligger bakom nu när de inte får regera längre. Det är otroligt att en blogg jag har haft i årtal plötsligt kan försvinna. Jag har nu skrivit på https://annsveranda.blogspot.com/ under den här veckan. Ska jag fortsätta på den här bloggen? Kanske bättre. Om den visas på internet. Jo det gör den ser jag. Det gör däremot inte Anns Veranda. Så då fortsätter jag här! För att denna blogg står i mitt namn!

Här framgår att det är något inlägg som strider mot deras policy. Då tar man inte bort en hel blogg utan möjligen det inlägget. Eller också låter man mig säga vad jag ville med detta inlägg. Jag fick inte skriva klart det sista jag publicerade. Skulle avslöja att det var ett aprilskämt! Och den 1 april får alla i hela Västvärlden skämta om vad som helst. Det behöver inte vara sant!

Så här står det nu på min blogg annhelenarudberg2.blogspot.com när jag går in på den här. Låst är hela bloggen! Så gör man inte. Det är censur av massor med inlägg, som inte bryter mot någon policy! Dessutom överklagade jag den 3 april så fort jag såg att den var borttagen!