lördag 5 december 2009

Tiger Woods har haft hjälp av IMG

Varför bryr vi oss så mycket om dem? Eller är det bara tidningarna?

Nu har en ny vändning kommit fram i fallet, när det har visat sig att Tiger Woods agenter på IMG har hjälpt honom med bokning av flyg och hotell, för att han skulle kunna träffa sina älskarinnor. Så bra med sådana hjälpredor.

Jag har länkat till Realtid, som alldeles nyss lade ut nyheten, men det är något fel på länken (kanske bara på min dator). Adressen www.realtid.se.

Det knakar ordentligt i förhållandet, som verkade så perfekt, med två små underbara barn. En flicka och en pojke. Stackars barn, som har skaffat sig ett par kändisföräldrar, säger jag. Det är alltid mycket lugnare och bättre med några som inte behöver befinna sig i rampljuset.

Nu går historien om hur mamma och pappa har burit sig åt genom världspressen. Tack och lov är de ännu för små för att veta riktigt vad som pågår. Det finns underbara bilder på familjen på nätet. Hoppas de kan ordna upp allt emellan sig.

De båda träffades för åtta år sedan och blev bekanta genom Jesper Parnevik. Elin Nordegren jobbade som barnflicka hos familjen och Jesper Parnevik är sur över vad som har hänt. Han trodde att Tiger Woods var en bättre kille än så.

Men smeknamnet "The Rabbit" på Tiger Woods stämmer väl ännu bättre nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar