onsdag 23 december 2009

Problem med sex för evakuerade kring Mayon

De tvångsevakuerade försöker ofta smita tillbaka till sina hem innanför den avspärrade zonen runt vulkanen Mayon i Filippinerna.

Paren säger att de måste mata sina grisar, men polisen har upptäckt att detta oftast betyder att de vill ha lite avskildhet för att få umgås intimt.

Tjugosex centra är fyllda med evakuerade människor, gifta par ofta, som inte får sina sexuella behov tillgodosedda.

Det finns särskilda rum avdelade för gifta par i dessa centra, dit de kan dra sig undan. Men uppenbarligen vill de inte göra det av rädsla för, att bli hånade och mobbade eller råka ut för "peeping toms".

De föredrar att försöka smita tillbaka hem, trots faran från vulkanen.

Nu diskuteras om de ska få tillgång till rum i motell istället, för att kunna vara en aning för sig själva. Paren grälar för att de inte kan uppfylla sina djupa fysiska behov.

Vulkanen Mayon väntas få ett större utbrott de närmaste dagarna. Den har länge mullrat och lagt bygden i aska, samtidigt som glödande lava rinner nedför dess sluttningar.

2 kommentarer:

 1. Liten parantes,
  ett av de rum man grävt fram i Pompeji, innehöll 1 kvinna och en hög män.
  Man tror att det är en högre adelskvinna som har en liten skön stund med några av staden gladiatorer.
  Så sex vid foten av en vulkan är tydligen upphetsande....

  Är ej säker på att detta rum är med på de guidade turerna runt i ruinernas Pompeji.

  Bara att hoppas att de som smyger sig till foten av vulkanen Mayon har lite bättre lycka med att komma undan med livet i behåll.

  SvaraRadera
 2. Maukonen: jo jag har också hört talas om det där och sett någon dramatiserad version av det på TV... sex dämpar ju i varje fall stress. Gladiatorer var poppis på den tiden.

  SvaraRadera