torsdag 24 december 2009

God Jul alla goda människor

Jag skulle bara gå in och skriva en julhälsning och beklaga att jag inte kunde lägga ut en bild på det vackra, snöiga landskapet vi har runt huset, för vi har förlagt kameran.

Då ser jag på min blogglista att Daddy har skrivit ett avskedsbrev och Monica Antonsson har skrivit om honom. Han har försökt att ta livet av sig, men tack och lov så såg några hans blogg och han befinner sig nu på sjukhus.

Kära medmänniskor varför måste en pappa drivas så långt? Han har sina båda barn Robin och Rania, som han kämpar för. Men nu brast allt när han såg att han bara får betala och betala. Myndigheterna jagar honom.

Alla goda människor kan ni inte åtminstone be en liten bön för Joakim? Även om ni inte är troende. Be att han inte längre ska behöva kämpa så hårt, utan kan gå in i ett nytt år med hopp om sitt eget liv och sina barns liv.

Och be att alla mammor och pappor begriper sina barns bästa. Och inte använder dem som redskap för att tillskansa sig ägodelar och behandlar också dem som ägodelar.

En riktigt GOD JUL till er alla!

5 kommentarer:

 1. Jag ber och ber.
  Men för säkerhets skull kommer jag att använda lite handlingskraft med.

  En Riktigt GOD JUL till dej och din familj.

  SvaraRadera
 2. Lena: Handlingskraft, ja det går att skicka en slant via SMS 72550 skriv Vul plus summan 50, 100, 150 eller 200 (går att skicka någon av dessa summor, men förstås fler ggr).

  Jag vet att pengar hjälper från åtminstone de materiella plågorna, som han har råkat ut för.

  Det verkar som om det var detta som tog knäcken på grabben till slut.

  SvaraRadera
 3. God Jul och ha det så kul!

  SvaraRadera