söndag 20 december 2009

Muslimer dödar muslimer

Yassin Mahi Mallin tycker att han och hans landsmän behöver hjälp från Sverige. Han skriver om det i dag i Expressen apropå att det var en somalier i burka, man förstås, som tog till det knepet för att komma in och spränga en bomb, så att tre av Somalias ministrar dog.

Det märkliga med det fallet är att den man, som tog med sig bomben, var från Danmark och en av de högsta ledarna för terrororganisationen i Somalia, som hugger händer och fötter av folk - enligt strikt sharialag - är en imam från Sverige. Med svenskt medborgarskap.

Yassin Mahi Mallin kände honom när han bodde här.

Alltså är det så, att i sådana länder som Danmark och Sverige, börjar muslimer utöva en extrem variant av islamism, som aldrig tidigare har funnits i Afrika - eller åtminstone inte i Somalia.

Det verkar som om en del muslimer i våra länder blir mycket självdestruktiva och inte ens drar sig för, att i religionens namn dra ut på jihad mot sina landsmän.

Det som också slår mig i Yassin Mahi Mallins text är att han tydligen ser sig som somalier, fast han skriver på svenska och uppenbarligen har bott här i stort sett hela sitt vuxenliv (20 år) inte ser sig som svensk. Han är somalier.

"För vad vi somalier behöver är utbildning; utbildning i demokrati och mänskliga rättigheter, utbildning om hur man återuppbygger ett land som numera saknar all form av statsförvaltning. Vi har fått nog av terror och isolation.
Vi kan inte längre sitta i våra klanbaserade somaliska föreningar med verksamheter som... ja vad?... de syftar i alla fall inte till att öppna upp för integration eller till att skapa demokratiskt skolade medlemmar.
Samtidigt behöver vi också hjälp av Sverige. Utan stöd går vårt folk under. "

Så slutar han sin artikel i Expressen, som om han var här på tillfälligt besök... inte ens han är integrerad i vårt land. Han bor i Somalia och är somalier (men lever i Katrineholm). Inte skulle någon som hade flytt till USA se sig så?

Och varför blir dessa människor så självdestruktiva att de grips av något som i kristendomen skulle kunna kallas för djävulen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar