måndag 7 december 2009

Kalla Fakta visade verkligheten bakom islamismen

UPPDATERAT
Egentligen förstod jag inte problemet med Alia Khalifas situation. Hon verkade inte särskilt religiös, utan mer som någon, som har ställt sig i spetsen för att få uppmärksamhet och för att hon till exempel har en bror, som driver detta.

Hon jobbade uppenbarligen redan på dagis och gick omkring där i nikaben med bara ett hål för ögonen. Men inne hade hon inte den på sig. Då fick barnen se hennes ansikte. Och jag såg åtminstone en liten flicka, som hade slöja.

Alltså från min synvinkel så vore detta inget som helst problem, ifall det inte var så att de hade en regim bakom sig i Iran, som hotar med vedergällning så fort det händer något i Europa, som handlar om muslimer. Ifall det inte fanns människor som är beredda att med krig genomföra jihad mot oss andra.

För ett år sedan kom Alia Khalifa på att hon skulle ta på sig det heltäckande plagget. Då var hon 23 år. Antagligen sammanföll det med att hon skulle utbilda sig till barnskötare. Det var en provokation mot det svenska samhället mer än något annat. Hon verkar lite barnslig i trotsåldern mot samhället.

Hennes föräldrar var djupt religiösa sade hon och de kom från Egypten. Men hon pratade inte om sin egen religion, inte om hur djupt övertygad hon hade blivit genom en uppenbarelse från Gud/Allah om att hon måste ta på sig den heltäckande nikaben. Uppriktigt sagt så verkar hon inte så smart.

Det sorgliga är väl att hon har fått så mycket uppmärksamhet. I debattartiklar och nu genom ännu ett TV-program. Allt pressar förstås in henne i ett hörn, där hon blir en förebild för andra lite naiva svenskor - för naturligtvis är hon svensk - som tycker att de ska stå upp för sina föräldrars hemland. Och som hejas på av sina brorsor.

Alltså redan finns det getton med muslimska dagis. Och är det något problem? Jo getton i sig är problem. När det skapas små utrymmen med människor, som inte känner att de bor i Sverige utan de bor på en särskild planet, som heter Allah. Det är ett problem.

För de här människorna kan se ut som om de lever i 2000-talet som vi andra, men egentligen är det 1400-talet som bestämmer över dem, mentalt och känslomässigt och vad en sedan länge död profet sade då och vad mullor har sagt sedan dess.

De här människorna har låtit andra ta över deras liv. Och gått in i något som är lika sektliknande som Knutby i Uppland. Fast på ett värre sätt. För de vill tvinga oss andra i förlängningen, att bli som de redan är. Där ligger problemet.

Men i sig är nikaben inte något problem, för det finns inte fler än några hundra, som går runt i dem. Och den är väl mest till besvär för dem själva. Inte för någon annan. Och de flesta är svenska unga tjejer, som vill skapa sig en plats i samhället.

Går det inte genom att vara tjusig, blond och stjärna. Genom att synas och ha någon talang. Så kan det gå genom att göra sig osynlig i en nikab.

Och Fi kommer aldrig att ställa sig upp och försvara dessa kvinnors rättigheter. För de har inga. De har själva avsagt sig dem genom att utesluta sig från samhället. De har själva skapat dessa getton, där de redan ingår.

Något problem är det inte utom för dem själva, som sagt. Så länge inte iranska eller andra länders terrorister tar sig hit, för att med våld ändra vårt samhälle.

Eller så länge inte sådana som Alia Khalifa eller hennes släktingar försöker göra det.

PS. Så här står det om Alias storebror på Wikipedia: Anas Khalifa, även kallad "Abu Malik", född 1983, är en radikal muslimsk förkunnare med bakgrund i Egypten och som "värsting". Han är verksam i Sverige. Han tillhör wahhabiyya-sekten som kallar sig själva "salafiter". Han är nu bosatt i Göteborg, Hjällbo, tillsammans med fru och barn. Han har allt från vanliga svenskar till tungt kriminellt belastade personer som lärlingar. Han håller bland annat föreläsningar i en liten moské i Hjällbo och i Kungälv.
DS.
2.5.2013
Anas Khalifa är anhållen för bland annat grovt bokföringsbrott. 

5 kommentarer:

 1. Du är klok som en uggla, Ann Helena.
  Jag blir bara förbannad.

  SvaraRadera
 2. Okej jag förstod att du blev det... att stå bakom någon sådan i kö gör en sån... det är bara provocerande.

  SvaraRadera
 3. Namninsamling mot invandringspolitiken

  Sprid videon på den här länken så är det nog många som vill skriva på!

  http://demokratbloggaren.wordpress.com/2009/12/07/namninsamling-mot-invandringspolitiken/

  SvaraRadera
 4. Demokratbloggaren: Ja suck ni är lika knäppa ni tycker jag. Lika mycket klädda i osynlighetskläder. Namninsamling för folkomröstning? Alltså det här är inte Schweiz. Vi folkomröstar inte om allting. Och med skräckpropaganda kommer man ingen vart. Det gör bara att det blir ännu mer avstånd mellan människor. Ut och slåss på gatorna istället, som människor på ytterkanterna brukar göra. Slåss med varandra och polisen så att allt blir väldigt synligt. Det vore bra. Huka inte i buskarna!

  SvaraRadera
 5. Alia är löjlig. Jag blir så jävla irriterad när jag ser henne. Hon vill impa på sin familj och sin släkt. Löjligt! Klä av dig skiten och var som en människa!

  SvaraRadera