söndag 19 december 2010

Ny artikel på Newsmill

Nu hittar ni min senaste artikel på Newsmill här. Den handlar om mediernas ansvar att beskriva världen för oss och fick rubriken Medierna ser fortfarande invandrare och kvinnor som offer.

6 kommentarer:

 1. Skrev just en kommentar under ditt inlägg på Millen. Det är modererat så det kanske dröjer innan den syns. Grattis till en bra artikel.

  SvaraRadera
 2. Tack Helena Parnassen! Det var du och Gitta som inspirerade mig till detta och så hunden Lukas förstås. Han stod och skällde och skrapade på dörren till vardagsrummet (där han sover på nätterna) kl sex i morse. Bara att gå upp. Vad gör man när snön vräker ned, annat än att slå på datorn. :)

  SvaraRadera
 3. Ann Helena: Ja, vad gör man. Härligt med nätet. Ibland har det hänt att jag bloggat mitt i natten. I bloggyn är det öppet dygnet runt. Det är så himla bra. Och så har man träffat nya vänner som man aldrig skulle ha stött på annars.

  Dessutom kan man twittra med Obama få direktkontakt med vilken annan höjdare som helst. Och andra dödliga. Du kan läsa kommentaren på min sida om du vill. Förstår inte varför det ska dröja så länge innan kommentarerna publiceras. På näter ska det gå snabbt tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Helena: Jo dom är livrädda för allt på Newsmill, men det kanske dom har anledning att vara. Hård värld vi lever i. Och visst är det bra att bloggbyn är öppen dygnet runt. Gud vad trött jag är på snö. Nu har vi snart en meter. Men katterna var ute. Dom såg som snöplogar när dom kom i morse, simmande genom snön.

  SvaraRadera
 5. Bra artikel!
  Det är välgörande om "Kvinnor drabbas värst"-syndromet kan diskuteras med lite distans.

  Du har väl varit inne på Pär Ströms GenusNytt?
  Där kan man få sig ett gott skratt emellanåt, eller så stiger blodtrycket!
  //Pops

  SvaraRadera
 6. Pops: Tack ska du ha! Jo jag har länk till GenusNytt så jag ser vad som avhandlas.

  SvaraRadera