tisdag 7 december 2010

Julian Assange kanske ska träffa polisen

Här är mannen som gör vad som faller honom in. Kanske ska han träffa polisen, men det är inte något som hans engelske advokat är riktigt säker på.

Under tiden sprids terrorlistor över världen. Alla känsliga mål, som USA har listat är det nu fritt fram att bomba.

Jag gillar inte den här mannen, som mer och mer blir terrorliknande. Schweiz gillar honom inte heller. En bank där drog in hans konto med förevändningen att han hade uppgett fel bostadsadress.

Julian Assange har väl ingen fast adress? Och Paypal vill inte längre vara med och överföra pengar till organisationen. Nä det är helt rätt tycker jag.

Wikileaks är en sjörövarorganisation, som skapar oreda i världens maktförhållanden. Och detta tycker naturligtvis en del är mycket bra. Kaos är deras livsluft.

Det har aldrig varit min. Jag tycker Julian Assange-Anna Ardin påminner rätt mycket om Anna-Karin Lindgren och Norbert Kröcher. En tjej som blir kär, lika dum-dum som alltid i det rosa skimmer, som uppstår.

Anna-Karin Lindgren fanns på 70-talet (fast hon lever än) och jobbade på DN:s korrektur en halvtid och rånade banker och annat på resten av tiden. Tillsammans med Norbert Kröcher. Hon föreslog att dom skulle kidnappa Anna-Greta Leijon.

Lika naivt idiotisk framstår Anna Ardin, som trodde att hon hade mött sin stora kärlek i denne australier. Eller hur ska man tolka hela denna härva?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar