fredag 10 december 2010

Kronprinsessan gravid?

Nu har jag suttit och stirrat på hennes mage under Nobelprisutdelningen. Hon har en rätt diskret klänning i beige-glittrande med diverse tyg över magen. För att förvilla?

Drottning Silvia i skogsgrön klänning är smalare än kronprinsessan, men om vi ska få en liten prins eller prinsessa så är det alldeles som det ska.

När det pratades om Nobelpriset för provrörsbefruktning så såg kronprinsessan intresserad ut. Men det behöver väl inte hon själv?

Prinsessan Madeleine tycker att hennes pappa har blivit oschysst behandlad av pressen under hösten. Så hon var inte med under ceremonin. Däremot gjorde prins Daniel sin debut i detta sammanhang och han såg enbart lycklig ut.

Det borde bli ett vårbarn, någon gång i april-maj?

PS. Och här är beviset. Hon tackade nej till vin i Blå Hallen och fortsatte att se koögd ut. Hormonerna ni vet. DS.

7 kommentarer:

 1. Hon kanske vill driva med folket? Om det är för att försöka lura våra ögon hon bär denna typ av klänning som RÅKAR vara ribbad just där, så är hon dum - Gravid är ju det första man tänker. :)

  SvaraRadera
 2. Efterbörd: Men hade hon inte det där försjunka, inåtvända, madonnaliknade utseendet, lite koögda som alla gravida får? Ungefär som tjuren Ferdinands mamma du vet. Hon under korkeken? Och hennes bror var tvungen att titta ned när dom pratade om provrörsbarn... aha!

  SvaraRadera
 3. Klänningen som Kronprinsessan bar var draperad på ett sätt som kan starta en hel del spekulationer.

  Men viss vore det trevligt att detta barnkära par skulle få besök av storken !

  SvaraRadera
 4. Maukonen: Det tycker jag också så vi ser att livet går vidare även inom kungafamiljen! Och kronprinsessan och hennes Daniel är lyckliga. Det syntes! Ingen (nästan) blir gladare än jag om graviditeten bekräftas snart. Uppväxt som min generation är med alla Hagaprinsessorna och en prins till sist. Hoppas det blir många fler barn, som ska bo där.

  Det är svårt för nuvarande generationer att fatta, men att det fanns en barnrik kungafamilj var en tröst i den tid, då världen såg ut att gå under helt och hållet. Och kanske inspirerades våra föräldrar att sätta oss barn till världen. Vi blev 40-talisterna, en talrik skara och de som byggde vidare på det som våra föräldrar och far- morföräldrar hade skapat. I ett Sverige som hade en intakt infrastruktur till skillnad från andra länder.

  SvaraRadera
 5. Det är svårare att bli gravid när man är över 30. Barnen föds för sent idag. Vi får verkligen hoppas det går vägen för paret. Men det kan också låsa sig pga av trycket och åldern. Tänk om det inte blir något barn. Så sorgligt.

  SvaraRadera
 6. Helena Parnassen: Nä nu ska vi inte vara såna... klart att dom får prinsar och prinsessor. Massvis av dom. Tänk om dom välkomnar alla barn... då kan dom hitta med så där en tio stycken. Det har dom både råd och plats för ju. Men hälften kanske räcker?

  SvaraRadera
 7. Äsch fingrarna skriver själva ibland... jag menar hinna med förstås, inte hitta, men barn och föräldrar kanske hittar varandra..

  SvaraRadera