måndag 7 november 2011

Två utländska män är häktade

Detta i fallet med de båda mördade Inger och Torgny Antby i Långared utanför Alingsås. Tre män var förut misstänkta för morden, men två är avförda. Den tredje är fortfarande misstänkt för inblandning, men inte för morden.

Han är boende på gården och inte heller från Sverige. Han satt anhållen för skyddande av brottsling. Ett kassaskåp stals från gården när morden ägde rum. Mannen hittades i ladugården och kvinnan inne i huset.

Allt kring de båda männen kommer att vara hemligstämplat och de kommer att efterlysas internationellt.

Lantbrukarparet var religiösa och mycket omtyckta i bygden och hade inga ovänner där. De skulle ha medverkat i en sånggrupp på ett äldreboende, men dök aldrig upp och deras vänner hittade mannen mördad i ladugården.

13:25
De båda utländska männen är nu häktade och ska efterlysas internationellt. Polisen tror att morden i och med detta kan klaras upp.

4 kommentarer:

 1. Paret gick där och arbetade i sitt anletes svett och blev ihjälslagna brutalt. Nej. För sånt finns inte ord. Änglarna gråter. Jävla idioter!

  SvaraRadera
 2. Helena: Jo det är alldeles förfärligt... hemska saker händer goda människor också tyvärr. Världen är inte rättvis.

  SvaraRadera
 3. Det är alldeles för vanligt att dessa brott utförs av invandrare/utlännigar, men om detta må vi inte berätta ty detta är det nya underbara Sverige vi lever i...

  Mats

  SvaraRadera
 4. Synd om paret, Vila i frid och hemskt att dessa brott hander !
  Alla som inte svenska klassas som invandrare/utlännigar dvs finnar, norrman och danskar och brott utförs av dessa folk då ?
  Nu har vi oxsa det nya EU organiserad kriminella som styr alla underjordiska verksamhet... hur klassas det ?

  Invandrare/utlännigar och svenkar alla begår brott !

  SvaraRadera