torsdag 10 november 2011

Håkan Juholt kräver respekt av SVT

UPPDATERAT

Den socialdemokratiske partiledaren vill absolut stå långt ifrån Sverigedemokraterna i studion. Annars kommer han inte till debatterna och TV4 får ta över.

Han vill behandlas med respekt och slippa stå bredvid dessa utböles kommande ifrån svenska demokrater (mitt uttryck). Var vill han stå då? Går det bra bredvid kommunisterna, förlåt v, dessa som har varit dödsfiender till socialdemokraterna i alla år, men som Mona Sahlin tvingades samarbeta med av sina egna.

Eller kanske Håkan Juholt vill ha ett eget rum att stå i, så att han slipper se de andra partiledarna överhuvudtaget? Han bär sig åt som om platsen i en TV-studio skulle rädda honom från det största nederlaget i nästa val. Som om platsen i rummet handlade om politik. Och inte vad de olika partiledarna säger.

Stackars socialdemokraterna. När jag var liten så hade de hur mycket respekt med sig som helst. Och då fanns det inte ens en TV-studio där de fick stå och hålla sina tal och debatter.

Håkan Juholt känner sig nedtryckt av det statliga TV-bolaget och menar att de tror att han ska komma springande så "fort de knäpper med fingrarna". Men så är det inte alls. Nu ska han visa dem. Minsann.

Och i dag fredag visade det sig att de andra partierna mp och v inte håller med Håkan Juholt. Det är inte bra att köra ett eget race utan att snacka med de andra. Nä.

4 kommentarer:

 1. Han har väl tagit åt sig av det mångkulturella språk som många av våra "nysvenskar" har... "Eyyy, mannen, du måste visa respekt, fattaru"...

  /Christian

  SvaraRadera
 2. Christian: Tänk att en socialdemokratisk partiledare kan känna sig så nedtryckt av ett statligt monopolbolag.

  Ett bolag där Lars Engqvist gammal säker sosse sitter i spetsen för denna "fria television".

  Håkan Juholt är verkligen ett offer för sina egna fantasier. Han har gått snett igen för att han är förbannad på journalister som kår. Ajajaj, han ska nog inte bita folk, som sitter på samma gren, som han själv.

  SvaraRadera
 3. respekt förtjänar man, det är inget man får

  SvaraRadera
 4. Låt oss bara ponera att sverigedomokraterna vid nästa val får fler röster än socialdemokraterna! Hur ska man då göra? Eller hur gör man om de får 49,9% av väljarnas röster? Ska samtliga partier då bilda en koalition för att hålla det största partiet utanför allt inflytande?
  Jag tycker att det westerbergska soffagerandet gentemot ny demokrati och socialdemokraternas/vänsterpartiets debattagerande gentemot sverigedemokraterna är otroligt barnsligt. Och beklämmande.

  Leif

  SvaraRadera