onsdag 2 november 2011

Tallbohov boendet från helvetet

På Tallbohov grät personalen floder över de urusla förhållanden, som Carema lät dem jobba under. När en säng gick sönder lagades den inte, utan en annan säng togs från en annan man och denne fick sova på golvet.

Det fanns inte det enklaste som toapapper, tvål eller sprit och städningen låg på personalen. Men när inspektören skulle komma inkallades specialstäd och allt blev skinande rent plus att allt fylldes på. Ögontjänare istället för hänsyn till att det var människor man hade hand om.

Nu tänker Järfälla kommun inte låta Carema fortsätta med vården. Personalen fick inte hjälp trots att de slog larm till fack och kommun. Men 92 pensionärer slipper nu äntligen företaget, som drev besparingarna in absurdum, för att tjäna så mycket pengar, som möjligt.

Fast det ingick i omsorgen, som kommunen betalade att de skulle ha det bra. Vad ska man säga? Annat än fy fan för Carema.

2 kommentarer:

  1. Carema är den absoluta sämsta aktören

    SvaraRadera
  2. Detta är bara toppen på isberget...det finns SÅ mycket mer att gräva fram för den journalist/nyhetstidning som är intresserad.

    SvaraRadera