onsdag 16 november 2011

Håkan Juholt driftkucku

Ja nu har han blivit osams med Skolverket om huruvida det finns segration i Sverige i lika hög grad som i USA. Han framhärdar i att det finns för socioekonomisk bakgrund betyder så mycket.

Så alla fattiga barn går i dåliga skolor? Nej så enkelt är inte sambandet, men det tycker Håkan Juholt.

Stämningen i partiet är i botten tycker fler och fler och väljarna flyr till Sverigedemokraterna, Vänstern och Miljöpartiet.

Håkan Juholt har dessutom börjat att skylla på sin stab och ett krismöte pågår just nu i sossarnas högborg, där de fackliga organisationerna pratar med kanslichefen.

Och Peter Weiderud kliver fram och säger att partiet lever i en gammal tid, att det inte kan ta till sig att samhället har förändrats.

Hur länge ska detta få pågå? Måste det inte ta slut innan partiet är nere på siffror som femton procent? Det är rent plågsamt att bevittna, för en gammal sosse som jag själv har varit större delen av mitt liv. Dock inte längre.

Men för politiken i Sverige i allmänhet är det katastrof. Vem kan lita på politiker när Håkan Juholt uppenbarligen är en sådan total driftkucku?

2 kommentarer:

  1. Jag njuter från åskådarplats vid varje ny väljarbarometer o tycker att de snart är nere i det väljarstöd de förtjänar -:) Det är Juholt den bästa garanten för.
    //Pops

    SvaraRadera
  2. Så klokt beskrivet. Sossarna försöker leva på att dom gjprde bra saker för 40-50 år sedan. Från 1970 och framåt har det bara gått utför. Den nuvarande partiledaren var den bästa dom kunde hitta. Inga begåvade människor är sossar länge. Annat var det förr. Nu får partiet nöja sig med halvfigurer som Salin, Östros, Ulvskog och Juholt. Hur ska man bland dessa och andra finna en ledare som kan visa vägen för framtiden? Pertiet har ju inte ens en politik. Märkligt att ett parti utan politik kan få 25 procents stöd av svenska folket. Kanske stödet sjunker till 20 procent när det finns en tydlig politik. Och ner till 10 procent när ingen ger partiet sitt stöd längre som tack för det som uträttades för 50 år sedan. Triost nutveckling tycker jag som också var sosse förr.

    SvaraRadera