måndag 14 november 2011

Den oskyldige Julian Assange

Harald Ullman på Ullmans PR-byrå är alldeles säker på att Julian Assange är oskyldig. Jo, denna PR-byrå är anlitad av Assange inför hans snara resa till Sverige.

Den sägs äga rum senast 6 december... varför just då? Vore det inte bättre att komma till Lucia? Då är vi ändå så upptagna med Nobelpristagare och ljusdrottningar lite överallt.

Men Harald Ullman är annars en utmärkt person för Julian Assange, eftersom han uppenbarligen är sosse. Julian splittrar därmed detta parti, som annars har förföljt honom rätt väl.

Det är ultrafeministerna Broderskapsrörelsen (Socialdemokrater för Tro och Solidaritet), som har tagit hand om de stackars flickorna, som har utsatts för Julian Assange så förföriska charmörsskap. De helt enkelt tvingades i säng av honom. Nä, jag skojar bara. Det var helt frivilligt, enligt mitt förmenande.

Så Harald Ullman har helt rätt som tycker att Julian Assange är oskyldig. Vi väntar på att hela åtalet läggs ned.

3 kommentarer:

 1. utan att vara särskilt påläst
  anser jag nog att han är Oskyldig till våldtäkt.
  Men jag tillhör den äldre skolan och dess ålderdomliga syn på lättfärdiga flickor.
  Den som ger sig in i leken måste leken tåla.

  Den svenska synen på lätta flickor
  och på prostitution är rätt så unik i hela världen.

  Den arabiska kvinnosynen är mig iofs helt främmande men Assanges flickor har lite sympati från min sida.

  SvaraRadera
 2. Anonym: Ingen har tydligen några invändningar mot din syn på saken... ultrafeministerna har gett upp. Lättfärdiga karlar då? Måste inte de också tåla leken? Uppenbarligen har Julian Assange fått tåla en hel del. Ett slags universums rättvisa? Svårt att uttala sig om tycker jag, hoppas bara vi slipper honom snart. Men han överklagar tydligen igen! Supreme Court tar upp hans överklagande den 5 december.

  http://www.expressen.se/nyheter/1.2623302/julian-assange-overklagar-igen

  SvaraRadera
 3. Det hela är rätt konstigt. Varför stödje i början den kubanska Ana Bernardin Assange när hon samtidigt har samarbetat med Damas de Blanco, ökänd grupp i latinamerika som inte är välkommen i de flesta latinamerikanska länder och som aldrig i livet skulle vilja att det avlöjas ting som sätter USA i "oväder".
  Varför skriver hon trots det att det var fantastisk att vara med honom efter det påståda våldtäkten? Och valdtäkten mot den kubanska verkar mest handla om en tråsig kondom. Hur ligger det till när det gäller den andra kvinna att hon bjöd Assange att gå ut och fika efter den påståda valdtäkten och till och med betala hans tågbiljett och bett honom att ringa och träffa henne igen? Ska detta räknas till våldtäkt då är alla män våldtäksman.
  Och som jag förstår det som Ana Bernardin och hennes vän påstod är att de gick till polisen för att få hjälp att tvinga Assange att testa sig. Tror inte att kvinnor av sådan erfarenhet som Ana inte vet att det går inte att tvinga folk att testa sig på det viset plus, och för andra sidan, i fall man inte tänker fortsätta att träffas det mest intressanta är att testa sig själv. Så jag tror inte att de var så naiva att de gick till polisen för att tvinga honom att testa sig. Däremot verkar riktigt konstigt att just när de gjort anmäla råkade en bekant till Bernardin vara den som gjort anmälan. Jag tycker faktiskt att detta är en slåg i ansikte mot den riktiga feminismen och mot de kvinnor som verkligen blivit våldtagna och som verkligen behöver hjälp och stöd. Man ska inte löjligförklara sådana företeelser med detta som man försöker göra mot Assange. Valdtäkt är någonting allvarligt, och att ge sig i detta är att löjligförklara detta i stället, liksom att löjligförklara feminismen. Och det är allvarligt. Jag tycker att alla socialdemokrater som ställer sig bakom Ana och company bör skämmas.

  Cecilia P Raivonen

  SvaraRadera