måndag 21 oktober 2013

Släng passen polisen!

En del flyktingar som kommer med falska pass slänger inte passen. De vet inte att det är så det ska gå till. Nu uppdagas att de blir utsatta för förhör och misstänkta på grund av de falska passen. Förfärligt! Det är Arlandapolisen som inte har fattat.

Ja hur ska polisen nu göra då när människor kommer med falska pass och sticker dem under näsan på dem? Ska de strunta i dem när flyktingarna säger att de där köpte vi bara för att kunna komma till Sverige.

Jo enligt den doktrin som råder så är det rätt att göra så. Vi ska ta emot alla som vill komma hit, men tyvärr så sätter resten av Europa med sina gränskontroller käppar i hjulen för syriska och andra flyktingar så de är tvungna att lägga ut mycket pengar på falska pass för att låtsas vara svenskar, greker eller något annat godkänt folkslag inom EU.

Lär nu flyktingarna att slänga passen Arlandapolisen! Migrationsverket får väl anordna kurser i hur man gör. Kontrollera inte ens passen. Släng dem i närmaste papperskorg. Pass är inget att ha längre. De gäller inte. Bara för ljushåriga svenskar som bevisligen är födda här. Alla andra kan passera gå utan några kontroller.

PS. Inför denna omvända logik i andra brottmål. De tjuvar som bevisligen inte behövde de föremål de tog ska inte ställas inför rätta. Om de som sköt de fyra i går kväll i Tensta bevisligen inte (de får ge sitt hedersord det räcker) ville se dessa döda eller skadade ska de inte dömas. DS.

1 kommentar:

 1. Nä, slänga passen vore jättedumt!
  Passen måste ju lämnas tillbaka till deras rättmätige ägare, Flyktingsmugglaren, så att denne kan hyra ut dem igen för dyra pengar till ytterligare invandrare, så att de kan komma hit o ta hand om oss på vår ålderdom. Vi har ju massor av lediga jobb som behöver kvalificerad personal.
  Nu när Ullenhag har hållit presskonferens om de nya hårda regelerna att de nykomna svenskarna omedelbart måste ta alla de jobb som anvisas dem behövs ju lite fart på invandringen o rotation på passen, så att alla jobb blir tillsatta.
  "Pass åt Nysvenskarna!
  //Pops

  SvaraRadera