söndag 13 oktober 2013

Madeleine McCann kan hittas

UPPDATERAT
En ny tidslinje har konstruerats i den film, som sänds på måndagskvällen över Storbritannien och också ska visas i Nederländerna och Tyskland. Den visar att det inte fungerade så som tidigare utredningar har trott när Madeleine McCann försvann.

Denna flicka som var tre då i maj 2007 när hon kidnappades skulle vara nio år nu ifall hon lever. Tidslinjen visar nu vad som hände mellan halvnio till tio på kvällen då flickan upptäcktes vara borta.

En man uppges nu vara gripen. Det är någon som skröt om att han hade träffat flickan och han gjorde det så sent som för några veckor sedan. Han ska ha "presenterats" för henne under sommaren på en ö i Medelhavet. Polisen har gripit honom och beslagtagit datorer hos honom. Eftersom det var en advokat som vittnade om denna träff med flickan så tas det på stort allvar.

Madeleines föräldrar Kate och Gerry McCann kommer att vara med i programmet Crimewatch från BBC. Saknaden efter dottern går aldrig över och känns särskilt när det är familjehögtider.

Här är hemsidan för Madeleine McCann.

14.10.2013
Här kan ni se de nya bilderna på en efterlyst man.
15.10.2013
Allt tyder på att kidnappningen av Madeleine McCann var planerad. Nu efterlyses en blond man som kan komma från Tyskland eller Skandinavien. Han sågs nära familjens lägenhet. Polisen fick hundratals samtal från människor efter programmet i Crimewatch och de fick också namnet på den man de efterlyste.
9:42
Det trista är att om Madeleines mamma hade varit lite snabbare att titta till barnen hade kidnappningen kanske inte lyckats. Hon var nära att stöta ihop med kidnapparen.

Här kan ni se inslaget i Crimewatch från i går kväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar