lördag 5 oktober 2013

Allt är Europas fel

Att flyktingar från Afrika drunknade utanför Italien är Europas fel. Att världen ser ut som den gör är den vite mannens (och kvinnans?) fel. De kristna har i århundraden plågat världen och sugit ut den. Nu straffas de av islamister och Allah. Europas folk måste piska sig lite mer. Ta emot alla flyktingar som vill komma hit och inte ha gränserna utåt stängda. Betala, betala!

Alla måste vara lika mycket värda som människor. Och det betyder i förlängningen att vi måste ha det lika illa som de i Afrika för att världen ska vara jämställd. Ner med de rika vita i skiten! Varför ska en del ha mer än andra? Ta ifrån alla som suger ut andra deras tillgångar. Riv alla monarkier och gör om dem till folkstyren!

Låt alla afrikaner flytta till Europa och så kan de vita få leva i Afrika och Asien istället. Låt alla som vill det få invandra till det stängda Europa. Inte bara Sverige ska ta emot alla som vill utan hela Europa. Låt oss påbörja den största folkvandringen i jordens historia! Rör om lite i grytan så blir allt bättre. Hela tiden. Sic!

Mellan 1 januari och 30 september i år nådde 30 100 flyktingar Italien per båt från Nordafrika enligt UNHCR, FN:s flyktingbyrå. De största grupperna kom från Syrien 7 500, Eritrea 7 500 och Somalia 3 000. 


6 kommentarer:

 1. En liten tanke gnagde sig fast i medvetandet. "Tänk om det inte är ironiskt skrivet"?
  Det finns nog en hel del godhetsnarkomaner som skulle kunna skriva en liknande text på fullaste allvar.
  Gert B. i Markaryd

  SvaraRadera
 2. Folkvandringen utmärkt förslag kanske skulle fungera men efter att vi bytt kontinent så ligger säkert hela EU ruiner efter 2 3 generationer och de som bytte kontinent vill tillbaka till sin "gamla" kontinent som européer har byggt upp under 2 3 generationer. Så enkelt är det inte det spelar ingen roll var man bor på vår planet man kan göra sin situation bättre men ofta är det den styrande delen i länderna som förstör möjligheterna till ett bättre liv och då vill/måste man ta sig därifrån. Personligen är det det styrande i landets fel att det ser ut som det gör. Det är där man ska lägga arbetet på att rätta till problemen. Det ska inte behövas flyttas runt från sina hemländer egentligen om de som styr sina länder skulle sköta sitt uppdrag bättre.

  SvaraRadera
 3. förlåt det bara blev så. det var inte med flit

  SvaraRadera
 4. Om man ser det över tiden så blir inte bilden bättre. Enligt GP 2011:

  "Prognosen har tagits fram av FN och bygger på nya uppskattningar av födelse- och dödstalen i olika delar av världen.
  Den avslöjar att man underskattat den framtida folkökningen, framför allt i Afrika. Där beräknas befolkningen stiga från 1 miljard i dag till hisnande 3,6 miljarder inom loppet av 90 år.
  För vissa av länderna söder om Sahara är siffrorna näst intill ofattbara. Nigerias befolkning kommer att öka från dagens 158 miljoner till 729 miljoner, Kenyas från 40 till 160 miljoner, och Tanzanias från 45 till 316 miljoner. Men mest sticker kanske Zambia ut, med en ökning från 13 till 140 miljoner."

  Slut citat. Framtiden ser inte ljus ut och vi kan inte göra mycket. Överskottet av den afrikanska befolkningen måste ta vägen någonstans för att överleva och Europa blir förmodligen det viktigaste målet vilket innebär att någras drömmar om det mångkulturella Europa kommer att besannas. Med råge.

  SvaraRadera
 5. Så länge som rikedoms- och maktfördelningen är så väldigt ojämn som den är i världen så kommer folk att flytta till andra länder. Vad väntar ni er? Hade ni gjort annorlunda själva?

  /Henrik H

  SvaraRadera
 6. Professor Hans Rosling förklarar befolkningstillväxten med nya metoder.

  Fakta hur saker och ting fungerar inga pekfingrar och inga svar bara ren fakta.

  http://www.globalis.se/Video/Befolkningstillvaexten-Gapminder

  SvaraRadera