måndag 18 oktober 2010

Angelina Jolie ska hämnas

Det är det enda skälet till att hon ska skriva sin självbiografi för 133 miljoner. Kvinnorna är ju sådana. Hämndgiriga. Sic!

Och hon kommer inte ens att nämna Jennifer Aniston, för då blir hennes hämnd den riktigt djupaste och sårande. Kommer Jennifer Aniston ens att överleva ett sådant frontalangrepp?

Brad Pitt, som naturligtvis var djupt olycklig när han träffade Angelina Jolie, togs från sin förra hustru och nu ska Angelina Jolie avslöja precis hur.

Smaskigt minsann. Men vad är Brad Pitt i detta triangeldrama? En köttbit, som damerna slåss om? Eller en självständig karl, som valde och vrakade?

Angelina Jolie jobbar just nu i Ungern med sin regidebut om en serbisk man och en bosnisk kvinna och där befinner sig också barnen. Sex adopterade barn från olika länder i världen.

De följer med sin adoptivmamma medan adoptivpappa Brad Pitt är på annat håll i Boston och spelar in sin nästa film Moneyball.

4 kommentarer:

 1. Varför skaffar dom sig så många barn när dom är kära och sen blir det bara pannkaka av alltihop. Det är inte bara att ha en massa ungar. Det är ett arbete. Det sliter. Och det sliter extra mycket om om ingen vill göra det. Nä, ger inte mycket för såna där människor.

  SvaraRadera
 2. Ja sex ungar från diverse länder. Jag minns Josephine Baker som på 50-talet var ännu värre. Hon hade tolv ungar. Regnbågsbarnen. Hon behöll dem också när hon skilde sig och köpte ett slottsliknande gods där de bodde till 1969 då de blev hemlösa. Men furstinnan Grace av Monaco hjälpte till och gav dem ett hus, där de kunde bo resten av Bakers liv. Snällt gjort.

  SvaraRadera
 3. Tre barn är adopterade, tre är biologiska. Flickan som är född i Namibia är ju en avbild av sin far, men jag undrar varför de klär henne i pojkkläder?

  SvaraRadera
 4. Maria: Slarvigt skrivet av mig. Jag menade att de är födda i diverse länder. Inget i hemlandet USA. Här kan man se henne släpa på en del av barnaskaran. Ser kaotiskt ut:

  http://svenskdam.se/2010/10/angelina-jolies-barn-har-borjat-skolan-i-ungern/

  SvaraRadera