onsdag 19 mars 2014

Pistorius kallblodig mördare

Hur kan Pistorius fortsätta skjuta när flickvännen skriker sedan hon har blivit skjuten i höften? Det framstår som fullständigt omänskligt att göra det och att sedan hävda att Oscar Pistorius trodde att det var en inkräktare han sköt. Även om det hade varit det så borde han inte ha fortsatt att skjuta. Grannarna har vittnat om att de hörde en kvinnas förtvivlade skrik.

Jag skrev redan förra året att han måste ha blivit galen och den bilden motsägs inte nu när vi får veta att han sköt henne i höften, sedan i armbågen och till sist i huvudet. Hur kunde han? Det är totalt bortom all vanlig fattningsförmåga.

På måndag ska rättegången återupptas för åklagaren behövde tid för att förbereda vittnen. I början av nästa vecka ska denna utdragna plåga vara slut och mördaren ska få sitt straff. Jag hoppas verkligen det blir minst 25 år i fängelse. Det har han förtjänat. Livstid vore också passande.

2 kommentarer:

  1. Redan när han berättade att han alltid sover med en laddad pistol under huvudkudden så förstod jag att han var galen. En kvinna som går och lägger sig med en sån man måste också vara galen.

    SvaraRadera
  2. Den moderna rättvisan kommer att segra. Han blir frikänd.

    SvaraRadera