onsdag 19 mars 2014

Lika goda kålsupare

UPPDATERAT
Nu när polisen äntligen har hittat fler som misstänks för våldsamt upplopp i Kärrtorp och det visat sig att fyra av dem är vänsterextremister (tänk att det blev en TT-notis) så är kanske inte antifascism självförsvar? Eller vad tycker Revolutionära fronten om sin våldsman, som misstänks för knivskärning i Kärrtorp? Han som sitter häktad sedan länge. Han är hjälte naturligtvis och borde frias. Han försvarade bara friheten att vara kommunist. Och att göra revolution. Alla medel är då tillåtna.

Jag skrev redan tidigare i december förra året om min mamma, som brukade säga lika goda kålsupare när barnen bråkade på gården när vi var små. Barnen gjorde det för det fanns inga dagis. Och mammorna som var hemma lade sig inte i bråket. Barnen fick ofta avgöra själva hur de skulle ta slut. De upprättade ett slags barnmoral, där det var fult att sparka på någon som låg ner. Så fort någon gav sig skulle allt ta en ände.

Men numera är det helt rätt för vuxna, som fortfarande beter sig som barn, att invadera gator och torg och knivskärning ingår. Detta är inte politik hur mycket än politikerna försöker få det till något högtravande och fint. Detta är brott och ska behandlas därefter. Och äntligen kanske det kan gå upp för vänstern att det finns en fulvänster på yttersta kanten, som inte behöver försvaras. Förr i tiden gick det en gräns gentemot kommunister. Den behövs nu också. Laglöshet är inte försvarligt. Här berättas att nazisten Andreas Carlsson 30 år är häktad i sin frånvaro av tingsrätten. Han är häktad för ett fall av mordförsök i Malmö. Det är okej med bild när det är en misstänkt nazist.
20.3.1014
Här åtalas sex vänsterextremister i dag vid Västmanlands läns tingsrätt.  De åtalas för misshandel, försök till mordbrand, olaga hot och skadegörelse. Fyra män och två kvinnor handlar detta om. Med anknytning till Revolutionära Fronten. 

2 kommentarer:

  1. Tyvärr har det blivit helt ok med huliganism i Sverige idag,så länge man kallar sig antifascist.

    SvaraRadera
  2. Du menar man inte ska få försvara sig när 40 beväpnade nazister kommer och attackerar barnfamiljer?

    SvaraRadera