fredag 5 oktober 2012

Rysk TV och min nya bok kommer!

Nu har den ryska televisionen varit här och intervjuat mig om det svenska systemet mot våldtäkt. Och hur det kommer sig att Julian Assange är anklagad för våldtäkt i Sverige och vad våra lagar säger. Ifall jag tror att han är skyldig och om det finns tillräckliga bevis mot honom.

Programmet kommer på söndag i rysk TV och blir ett tiominuters inslag. Jag ska få en länk, så att alla kan titta på detta. Och särskilt då min svärdotter, som är ryska, gift med min äldste son.

Min bok är på väg och kommer att anlända i form av hundra exemplar till min grind i eftermiddag. Merparten har denna sändning från Riga har annars Vulkan tagit hand om. Det blir spännande! Jag lägger ut allt om detta senare och I ormbärarens tid kommer som sagt att gå att köpa på internet. Äntligen är den här!
13:36
I ormbärarens tid är här och den ser väldigt bra ut! Tryckeriet i Riga har lyckats perfekt. Nu ska min kära moster Naemi få ett exemplar. Hon som har gett mig så mycket! Det känns som att äntligen har min släkt kommit till ro. Efter hundra år ungefär. Som av en händelse så hette ju min första bok Ett Sekel av Tystnad.
11.10.2012
Inslaget i den ryska televisionen kommer nu på söndag. Jag ska få en länk från dem. Och min bok kan man hitta på sajterna Bokus, Adlibris och Cdon. Ni får själva välja. Omslaget ser konstigt ut på Bokus, finns inte på Adlibris och ser rätt okej ut på Cdon. Här kan ni se hur det ser ut på riktigt i ett större format.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar