torsdag 25 oktober 2012

Prinsessan Madeleine förlovad

UPPDATERAT
Ja det är Chris O´Neill som är den utvalde och han har bett om prinsessans hand hos pappa kungen. Trevligt. Jag unnar henne verkligen all lycka. Och det blir så att hon får det bättre i USA än här. Det tror jag.

Hon fick ett skadestånd på flera miljoner för drygt ett år sedan när tysk press hade skrivit elakt om henne. Det var bra att hovet den gången orkade fullfölja.

Kungafamiljen är en samlande enhet i Sverige fast de mörka vänsterkrafterna försöker med alla medel att förstöra detta. De har ingen idé om vad denna familj betyder symboliskt eller vad vårt kulturarv betyder.

I spetsen för detta nedrivande står advokat Peter Althin ordförande i Republikanska föreningen, kompis med Jan Guillou. Advokaten ingår i styrelsen för Piratförlaget.

De båda förlovade ska gifta sig nästa år. I morgon kommer kungen att officiellt bekräfta förlovningen inför regeringen vid en konselj. Hovet ska bekräfta detta under förmiddagen.
9:28
Här är hovets bekräftelse. Kungen har i enlighet med grundlagen inhämtat regeringens tillåtelse och samtycke till detta. Det är ingen hemlig förlovning som tidningarna påstår.
11:38
Det är klart att han inte blir prins. Nu får väl tidningarna lägga av med sina spekulationer. Inte ens förr i tiden räckte det att gifta sig med en prinsessa för att bli prins. Men prinsessan har en lika fin hund som vi har: en jackrusselterrier. Och hennes Chris kan bli hertig av Gästrikland och Hälsingland för där är Madeleine hertiginna. Hennes förra fästman fick den titeln.
15:11
Och storasyster Victoria tyckte att det var väldigt roligt med lillasysterns förlovning.
17:13
Ja och här fortsätter spekulationerna om bröllopet, klänningen och gud vet allt. Jag sitter och läser den senaste kungaboken Från en säker källa... sanningen om kungaskandalen. Det är en bok som går igenom noga allt som har sagts i sammanhanget, som om det var en rättegång och kungahuset stod inför rätta. Sorgligt att något sådant ska behöva skrivas.

2 kommentarer:

 1. Är det "vänsterkrafter" om man vill att alla människor ska ha lika värde i Sverige? Jag tycker nog snarare att det är en typiskt demokratisk syn.
  http://bergersjo.wordpress.com/2012/10/25/folk-idag-och-folk-pa-medeltiden/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skrev mörka vänsterkrafter. För det är vad det är och ditt blogginlägg motsäger inte detta. Vad är det för snack om medeltida? Det här kungahuset är inte ett dugg medeltida. Allt makt togs ifrån dem i den senaste regeringsformen så allt som återstår är en familj som bevarar vissa slott och som får pengar från oss andra att göra detta. Det här bröllopet kommer inte att bli ett dugg påkostat. Tvärtom.

   Radera