söndag 12 augusti 2012

Prinsen slagen på änglaparty

Det var vid tretiden på natten, när gäster var på väg ut från nattklubben i Cannes, som prins Carl Philip blev attackerad. En man grep tag i nacken på honom och slog honom i bakhuvudet.

Inne på klubben Baoli var det den kvällen Crazy Angels Party och alla gäster skulle vara klädda i vitt. Prinsen undkom med blotta förskräckelsen och sägs inte vara skadad. Hovet har inte polisanmält händelsen, men förövaren finns på bild.

Kanske har prinsen blivit lite för folklig om han kan råka ut för något sådant. Han och hans flickvän Sofia var där med några vänner. Ingen vaktade paret. Prinsen har inte ständig bevakning.

Baoli är ett ställe precis vid Medelhavet för jetsettare.  Där kan man träffa på kungligheter från Monaco och miljardärer, som har sina lustjakter parkerade i Cannes. I varje fall om de själva får beskriva detta. Annars sägs att det är ett ställe med löjliga priser och dålig betjäning. Beror kanske på vem som är gäst.

Den oprovocerade attacken  var eventuellt något slags skämt. Ett berusat sådant. Vid tretiden på natten är en del kanske mer än lovligt berusade av alkohol eller annat. Angel dust? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar