onsdag 1 augusti 2012

Ann Helena Rudberg I ormbärarens tid

Detta är en glädjens tid, för i höst kommer min nya bok. Jag har nu fått hjälp av två duktiga designers, en av dem har just börjat jobba med Apple i USA och den andra har jobbat med bland annat Bonnier. Jag ser verkligen fram emot att det här ska bli verklighet.

När denna nya bok kommer ut vet jag inte riktigt ännu, men ni får veta allt så fort det är klart. Och ni kommer att få se omslaget till boken. Jag är så glad åt att det här händer. Jag tackar alla goda makter!

Det blir en eller flera releasefester så småningom. Vi får se. Jag tackade min moster så mycket när hon fyllde år, för utan henne hade jag aldrig fått veta så mycket, som jag nu vet om släkten. Hon fyllde 92 år senast och står med i min nya bok med förnamn. Hon heter Naemi och har själv läst manus och godkänt detta.

Denna bok handlar om Sverige och vår utveckling från ett fattigt land till ett mycket rikare. Den handlar också om meningen med livet och om varför vi människor är här. Och ormbäraren är en stjärnbild, men det visste ni väl redan?

2 kommentarer: