lördag 4 augusti 2012

Helena Seger rånades

Ja att gå omkring med 40 000 i kontanter i handväskan är nog inte tillrådligt. Det upplevde Helena Seger i går i Paris, när två män på en skoter tog hennes pengar.

De ryckte ifrån henne den dyrbara väskan när hon hade varit inne på Ralph Lauren. Hon chockades och togs om hand av personalen. Stackars henne.

Vem går omkring med så mycket pengar i kontanter? Jo det gör Zlatans sambo. Naturligtvis. Kanske vore bättre med kort? De går att spärra rätt fort.

Åh andra sidan drabbar det ingen fattig. Hennes sambo är värd flera hundra miljoner. Eller kanske någon miljard vid det här laget.

2 kommentarer:

  1. Ja,det är helt sjukt att gå omkring med så mycket kontanter i väskan! Det visste säkert tjuvarna. Hon kanske gladeligt stod och viftade med sedelbuntarna när hon handlade. Jag vet inte vem tjejen är, men låter som en f.d. fattig person.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej då, hon har inte varit fattig. Har jobbat som fotomodell bland annat. Har haft en tidigare fotbollskille före Zlatan och de flyttade till Malmö när de båda var sjutton år. Hon är nog helt enkelt bortskämd och lever i en annan värld än vanliga dödliga.

      Radera