onsdag 8 augusti 2012

De dumma rånarna

UPPDATERAT
De snodde två bilar och rånade en bank i Värmland i går. Tunga var påsarna de bar ut från banken, för de var fulla av pengar - enkronor.

Kanske trodde de att det var guldpengar, men värdet är kring 100 000 och det hade varit smartare att sälja bilen de brände i går, än att råna banken.

Bovar är dummare än tåget ibland. Här finns uppenbarligen några stycken sådana kvar i Värmlandsskogarna. Lycka till med enkronorna! Det kostar pengar, att växla in dem till sedlar på banken. En av rånarna pratade svenska med brytning.

Jag hoppas de fick några sådana här enkronor.
9.8.2012
Två bilar har hittats utbrända, fast det är inte säkert att det är rånarnas bilar.  Polisen tror att rånarna är kvar i skogarna, räknande sina enkronor. 

4 kommentarer:

 1. Hmmm är inte de egentillverkade "hor" kronorna falskmynteri då de skapar egna pengar? Gör man tillräckligt många så kanske det lönar sig bättre än att råna banker, ska fixa en 500 Sedel som smädar någon som jag inte gillar och sprida ut det, grips jag så kallar jag det nog för konst... //Pelle Falskmyntaren

  SvaraRadera
 2. Dum är nog snarast den som tror på bankens PR-budskap. Banken gör naturligtvis allt för att förringa problemet. Att sälja en stulen Volvo skulle inte ha inbringat några 100 000!

  SvaraRadera
 3. Banken VD gick ut med att det var ca 100 000 kr i mynt, dock är det ingen som skrivit eller sagt att det just var enkronor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå det är det... jag har gjort det. Plus några till. Du får i uppgift av fröken att hitta detta!

   Radera