tisdag 8 februari 2011

Ulf Spendrup bekräftar kokain

Han går nu ut och säger det som jag och andra har vetat och som jag också skrev för drygt en vecka sedan. Sonen Jon Spendrup dog för att han tog kokain och hjärtat orkade inte längre.

När det gäller rockstjärnor så får vi veta direkt vad som har hänt. Som med Gary Moore, som kvävdes av sina egna spyor, efter att ha förtärt för mycket alkohol. Och hittades död vid 58 års ålder. Det går inte att hålla tyst om detta.

Nu försökte företaget Spendrups förtiga vad som hade hänt Jon Spendrup. Det sades att det var hjärtat. Jo det var det naturligtvis. Insufficienta cordis, hjärtsvikt, inträffade säkert när familjen var samlad och respiratorn stängdes av.

Själv så avskyr jag all denna förtegenhet under sken av att familjen inte ska få läsa detta. Jaha? Hur mycket kan man lita på ett företag, som inte kan vara rakt när det gäller hur en ung arvtagare dör?

Här kan ni läsa min artikel om kändisar och kokain. Sparad på ett annat ställe än Newsmill, som numera är utraderad. Det ska naturligtvis stå 8 februari i artikeln, inte januari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar