torsdag 10 februari 2011

Flickvännen hjälpte pedofil

En elitidrottare har filmat flickor i duschen med mobiltelefon och lämnat över bilderna till sin pojkvän. Hon riskerar nu fängelse.

Hur sjuk är man själv ifall man har ett förhållande med en pedofil? Och inte begriper att det inte går för sig att filma nakna flickor?

Flickvännen tittade sedan på filmerna tillsammans med sin pojkvän. Men hon hävdar nu att hon inte vågade annat än att göra som hon gjorde för hon ville inte förlora sin pojkvän. Och hon kände också till att en av flickorna hade blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp.

Allt ägde rum i skyddet av en idrottsklubb i nordvästra Skåne. Hur sjuk är denna idrottsmiljö kan man undra. Detta som ska föreställa vara den fysiska ideala renheten och friskheten och som hyllas på våra idrottsarenor.

Pojkvännen är dömd för våldtäkt mot barn och har fått straffet på tre års fängelse fastställt.

4 kommentarer:

 1. Ja, hon är ansvarig för vad hon gör och hennes bortförklaringar är inte relevanta ur ansvarssynpunkt.

  SvaraRadera
 2. Anonym 8:50: Du har helt rätt... ned med alla pedofiler! Fy fan...

  SvaraRadera
 3. Nja, om man föds med en snedvriden sexualitet rår man väl inte för det, oavsett om man är homosexuell, nekrofil eller pedofil? Det är inget man valt eller kan påverka. Bögar vill ju inte ens se sina lustar som onormala. Varför skulle då andra typer av avvikelser vara det? Man måste väl vara konsekvent?

  Det är väl först när man låter ens avvikande lustar drabba andra som man har anledning att säga fy fan? Och då finns det en skaplig gradskillnad mellan en bög och en pedofil.

  Men först borde jag väl sagt som du Ann Helena brukar säga när det är konrtoversiellt, "jag är inte pedofil/sd, men..." -:)
  //Pops

  SvaraRadera
 4. Pops: Jo det där försöker dom lura på oss... all sexualitet är instinktiv.. också den homosexuella varianten. Det var så uppenbart att en kille i skolan, min småskola, var homosexuell. Han lekte mest med oss flickor och han påminde om en flicka. Han var född sådan. Men kom inte och inbilla mig att pedofiler är födda sådana.

  De kan själva ha varit utsatta för övergrepp visst och blivit snedvridna på så sätt, men det måste de få hjälp med i så fall.

  Själv blev jag också överfallen av en pedofil som liten, men skrek så högt att han blev rädd och försvann. Fy fan för pedofiler... deras övergrepp drabbar ju minderåriga. Detta är helt enkelt faktum. Fy fan och tvi!

  Här ska vi inte ha någon relativt tuttinuttande med sådan brottslig sexualitet. Och inte något hymlande och mumlande... heller. Ha en bra dag annars i snöovädret!

  SvaraRadera