tisdag 5 januari 2010

Mannen har fått tillbaka sin lägenhet

Tidningen Realtid skriver om mannen i skånska Höör, som blev av med sin lägenhet till en holländsk kvinna.

Jag skrev om detta tidigare i min blogg. Det visar sig nu att mannen i fråga tänkte starta något slags harem. I en lägenhet bredvid hans egen bor en kvinna med hans tre barn. Och så ville han ha denna kvinna, från Nederländerna, i sin egen lägenhet.

Dock så blev det strul, när den nya kvinnan upptäckte att han hade en till i en lägenhet bredvid. Hon blev sur och enligt honom hotade hon med kniv.

Polisen kunde inte göra något, fast det uppenbarligen var hans lägenhet. Men nu var de sammanboende och då har bägge rätt till bostaden - enligt polisen. Så bara kronofogden kunde reda ut detta.

Men i dag visar det sig att kvinnan från Nederländerna har gett upp sitt boende och åkt hem igen. Och lika bra verkar väl det. Mannen i fråga har ett vackert foto på sig själv, som han nätdejtar med och beskriver sig som en man som älskar att sola naken.

”Vi söker en till kvinna till vår familj. Vi planerar att bygga ett tillräckligt stort hus där en större familj får rum att bo i...” så skrev han på nätsajten, men förteg att han hade en kvinna redan...

– Eftersom det var hans hyresrätt och hon flyttade in till honom och att de inte var gifta så gäller inte sambolagen eftersom de inte skaffade denna gemensamt, säger Susanna Skogsberg, förbundsjurist på hyresgästföreningen till nättidningen Realtid.

Här finns en intervju med mannen i Fria Tidningen.

4 kommentarer:

 1. Där ser man.
  Sanningen kommer fram förr eller senare. I detta fall förr. Tur att hon sa ifrån då lögnerna blev uppenbara.

  Leroy

  SvaraRadera
 2. Som vanligt är det väl synd om barnen... kan man tänka om föräldrarna bär sig tokigt åt...

  SvaraRadera
 3. Som sagt, synd om barnen, men oavsett så känns det helt absurt att man hänvisade till sambolagen i det här fallet.
  Men det verkar onekligen vara en något märklig man. Å andra sidan det skulle vara intressant att veta om kvinnan bredvid och han fortfarande var "tillsammans" eller om de bodde nära varandra för barnens skull. Bisarrt verkar ärendet vara i vilket fall som helst.

  SvaraRadera
 4. Han får väl höra av sig och kommentera.. nä han ville ju inte ställa upp mer. Alltså det är så märkligt att människor aldrig tror att de ska synas. Han var iaf hos mamman till dom tre barnen när någon fick tag på honom... och dom har tre barn i olika åldrar tillsammans... och hon är väl inte muslim, för då skulle det ju funka med fyra fruar eller så...

  SvaraRadera