torsdag 21 januari 2010

Malena Ivarsson pratar om mogen kärlek

Jag tror faktiskt inte hon har upplevt den riktigt förrän på gamla dagar. Man kan läsa det mellan raderna i hennes rätt härliga artikel på Newsmill.

Hon pratar om att man kan uppleva fina saker efter 60 och hon fyllde ju det förra året. År 2005 så gifte hon sig med Henry Unger, en gammal kärlek, som hon träffade på igen.

Hon berättar här om hur hårt livet var i Rosengård dit hon kom som utbildad socionom. Hon blev så chockad över att hamna i den verkligheten att hon blev djupt deprimerad.

Hon hade brutit upp från sin älskade Henry för att jobba, men det blev kaos för henne och hon hamnade på sjukhus i flera månader.

Hon är uppvuxen i ett prästhem, där det inte fick ligga saxar framme för de kunde påminna om sex. Helt obegripligt. Vilken mysko fantasi de där prästfamiljerna hade.

Men det där sjuka finns ju med i en Ingmar Bergman-film, när kvinnan sårar sig själv i underlivet, så han var tydligen också uppfostrad med de där föreställningarna.

När barnen började bli stora och maken och Malena Ivarsson skildes, så blev det kris igen för henne och då gick hon i terapi, jungiansk terapi. Hon var borta från livet i sex år. Det tog lång tid för henne att hitta tillbaka till sin ungdomskärlek Henry Unger, men nu är de som sagt gifta.

Titta på bilderna av dem. Vilket härligt par!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar