tisdag 7 juli 2009

Följ Michael Jacksons minnesceremoniI dag ska Michael Jackson begravas och jag tänker nog titta på TV4 för där kan man följa ceremonin. Nej inte begravningen utan minnesceremonin. Begravningen är bara för familjen.

Men när man tittar på statliga televisionens text-TV så upplyser de inte ens om det, utan säger att det bara är medlemmar på Facebook och Myspace, som kan se detta. Läser inte ens de som jobbar på text-TV på Sveriges Television vad som skrivs på TV4:as text?

Minnesceremonin i TV4 börjar kl 19 i TV4plus och går över till TV4 kl 19.30.4 kommentarer:

 1. Han var så jävla bra Jackson. Herregud - varför måste han äta piller? Hans farsa förstörde honom nog. Han ser inte snäll ut. Nej, jag ska nog inte se ceremonin.

  SvaraRadera
 2. Det är märkligt vilken policy SVT har. Allmänintresse? Ursäkta mig om någon har det så är det Jackson begravning.
  De har sänt andra begravningar där allmänintresset kan ifrågasättas.

  Jag kommer att gråta. Det vet jag. Men det handlar nog mer om igenkänningen.

  För övrigt så har jag idag bestämt mig att inte vara tyst i det jag tycker om Gömdaskandalen och dess eftermäle. Har fått nog helt enkelt.

  SvaraRadera
 3. Jo jag har tänkt detsamma att Michael Jacksons fader inte ser snäll ut... utseendet har en förmåga att bli värre och värre för de som inte är det... tycker synd om hela familjen och kanske var det dags för Michael att lämna...

  SvaraRadera
 4. Jerbaz: Respekt! Både för din sorg och för att du har fått nog.

  SvaraRadera