lördag 11 januari 2014

Ut med vänsterpartiet!

Detta parti har inte något alls att göra i en demokratisk riksdag. Det är en kvarleva från den gamla Sovjettiden och har umgåtts med dess makthavare och varit vänt mot öst under hela sin tid som svenskt parti. 

Det var skräcken för det gamla styret i stormakten Sovjet som skapade detta parti och att människor tyckte att detta med marxismen var en frälsningslära. Så skulle vi ha det här på jorden. De människor som verkligen trodde på detta system och emigrerade till Sovjet (kirunasvenskar) fick lära sig att det inte var det paradis på jorden som de hade trott.

Människor kan övertyga sig om att idéer inom dem själva är framtiden. Det är människoartens svaghet och styrka. I sammanhanget gäller det att ha fötterna på jorden och inse när det brakar iväg för långt åt något håll. Men sekter kommer alltid att finnas. Både religiösa och politiska. 

Vi försöker att ordna vår tillvaro här på jorden så att den blir så bra som möjligt för alla i ett land. Men på sistone har Sverige försökt att utvidga sitt eget revir till en stor del av världen. Och vi ska ta emot de allra sämst ställda och ta hand om dem som en god moder sina barn och försörja dem. Medan andra grupper som har levt länge här i landet ska tas ifrån det de har. För de är så rika.

Alla som väljs in i vänsterpartiet måste betala partiskatt. Partiledaren Jonas Sjöstedt har själv betalat in 195 000 kronor de senaste båda åren för att främja dessa partipolitiska idéer. Det säger en del om klasskillnaderna i Sverige för många har inte ens så mycket att leva av per år i detta land efter skatt. Nu i år måste alla vänsterns kandidater till riksdagen och EU-parlamentet försäkra att man ska skänka pengar till vänsterpartiet. Plus alla som sitter på heltid i kommuner och landsting. Det är således svenska folkets pengar som går direkt till partikassan. 

PS. I går betalade jag 13 848 kronor hos tandläkaren för två behandlingar, som var akuta för det var rotfyllningar ovanpå infektioner i käken. Om jag hade varit asylsökande hade det kostat 50 kronor, dvs 100 kronor för två behandlingar. Varför finns denna skillnad i vårt jämlika Sverige? Jag hade enligt min senaste deklaration 126 180 kronor att leva av efter skatt. År 2012. Naturligtvis hade jag inte råd att betala tandläkaren, men mina snälla barn lånade mig pengarna. DS.

4 kommentarer:

 1. Du skriver såååå bra och så vågar du ställa grupper mot varandra.Det gör fler och fler i det här landet.
  Hälsningar från en trogen läsare.
  Kim

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kim! Vi ska alla ha lika människovärde och vara jämlika, men man får inte berätta att vi har olika ekonomiska värden beroende på vilken grupp av människor vi tillhör. Det är tabu.

   Radera
 2. Vad rimmar för Vänsterpartiet?
  Jonas Sjöstedt vill styra partiet hårdare, rapporterar Dagens eko idag från vänsterkongressen.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5753729
  Sjöstedt, den lille luringen, vill få in ordet OMTANKE i partiets strategidokument. Det får han kritik för, en klurig (?) på kongressen invänder att det inte går att rimma på INTERNATIONELL OMTANKE. Men han har fel.
  Så här ska det låta på första maj:
  INTERNATIONELL OMTANKE
  GRATIS FÖR DEN PANKE
  eller
  INTERNATIONELL OMTANKE
  INTE UTAN ÖMSESIDIG MANKE
  2 förslag från signaturen Paroll 2014

  SvaraRadera
 3. Den som inte har förstått varför vänsterpartiet inte förtjänar en enda röst bör se serien Weissensee som SVT just har visat. Den visar de ädelmodiga Stasikämparna i deras djävulska kamp att tygla o förtrycka sina medmänniskor.

  Våra egna kommunister/vänsterpartister har under årens lopp avnjutit åtskilliga glada luncher o middagar med Vodka, Champagne o Kaviar i deras sällskap under kärleksfulla vänskapsbesök i Östtyskland o de andra kommunistländerna.
  //Pops

  SvaraRadera