fredag 10 januari 2014

Bra Mikael Persbrandt!

UPPDATERAT
Det är bra neka nu till allt och naturligtvis kan du inte hjälpa att folk lånar din telefon. Nej du är självklart alldeles totalt oskyldig som ett nyfött barn. Det är ju inte som sist när du kanske hade dragit en lina på någon toalett. Eventuellt. Och det var oerhört orättvist att du fick avgå som ambassadör för Unicef. 

Uppför dig nu som en riktig man och gå in i rollen som den store skådespelaren. Inte är du missbrukare inte. Har aldrig varit. Varken av alkohol eller narkotika. Förtal! Och det var du själv som lämnade Unicef. Så det så!

Tyvärr säger dina egna förklaringar Persbrandt att du umgås med knarkare. Dock. För om någon har lånat din telefon hemma hos dig så måste det vara så. Vilken sunkig värld! Sorgligt att du som är så uppburen och stor måste befinna dig också där.

Åtminstone för ett par år sedan så älskade du "kola" och rånare. Sorgligt Persbrandt. Väx upp! Inte för sent fast du har fyllt 50 år.
15.1.2014
Och här uttalar sig Sanna Lundell om sin särbo. Inte lätt att vara medberoende. Nej det är klart. Pappa Ulf Lundell kan inte heller ha varit lätt att handskas med. Och inte lätt att uttala sig om något i stormens öga, som hon skriver i sin blogg. Nä. 

1 kommentar:

  1. Kändisar överrepresenterade - klart polisen gillar att spana på Persbrandt. Nåt för TV3 och Sanna Lundell och Hasse Aro att vända och vrida på. Kanske. Eller inte.

    SvaraRadera