lördag 14 december 2013

Stjäl inte brevlådorna!

UPPDATERAT
Vad är det för dumskallar till banditer som härjar i Västerås? Att plocka ned de röda julpostlådorna är inte så smart. Det finns antagligen inte några pengar alls i dessa kuvert. När vi firar jul brukar vi träffas och dela ut sådant, men kanske känner tjuvarna inte till vår kultur?

Fyra julpostlådor försvann under natten och en tjuv påträffades när han satt och sprättade kuvert med hopp om kontanter. Mycket slit för lite flis förmodligen. Dock har posten lovat att ta hand om julkorten och snarast leverera dessa till adresserna. Omkring 26 miljoner julkort beräknas skickas i år.

Själv har jag inte skickat mina ännu, men gör det snart utan kontanter kan jag lova, bara med goda och glada julhälsningar!
15:50
En 23-årig man i hyrbil är anhållen för stöld av en brevlåda. Fast det här är ännu värre: att stjäla julgranar till ett värde av 70 000 från en ideell klubb. Var är julandan? Känslan för julen? Julstämning? Någon?
16:40
Nä istället så är det skottlossning i julhandeln i Örebro. Se upp där ute! Det gäller att komma hem levande till julaftonen. Ifall vi inte skulle ses God Jul på er redan nu!
18:36
Så får vi inte glömma vänsterextremisterna, som tyckte det var rätt och lagom att kasta flaskor med ammoniak mot två chefers hem. Cheferna jobbar på arbetsförmedlingen i Skåne. Det luktar mycket illa, men är helt meningslös skadegörelse.
15.12.2013
Tre av de fyra försvunna postlådorna har hittats och ska nu genomgå teknisk undersökning, men många julkort och julbrev är borta. Polisen vet inte om fler än den man i 20-årsåldern är bovarna bakom detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar