söndag 1 december 2013

Äntligen advent!

Förra årets första advent var det en halvmeter snö och skottandet började. Men i år slipper vi det. Plus fem grader och barmark, blåsigt, med risk för storm. Äntligen kanske det blir en mild vinter efter tre långa och jobbiga, kallsnöiga årstider. Vintern tog inte slut förrän i april i år
så det är bra om den inte börjar än. Fem månaders vinter är inte bra. Snö ser roligt ut på bild, men är så fasanfullt jobbigt när det aldrig tar slut.
17:43
Blåser så mycket att vi nyss fick tillbaka strömmen efter någon timmes strömavbrott. Bättre än tidigare för då skulle det ha dröjt till i natt någon gång. 
2.12.2013
Det blev ett strömavbrott till vid 21-tiden och då var det lika bra att gå och lägga sig. Men strömmen kom tillbaka efter någon timme då igen. Nu har det nog blåst över för den här gången.

2 kommentarer:

  1. För långa vintrar är ingen hit! Det blir i alla fall ljusare med snö! Förbanna inte mörkret! Tänd ljus! Härligt! Idag kom snön på min blogg - wordpress gör så. Det är rätt så kul att ha en blogg som det snöar på.

    SvaraRadera
  2. Jo vi blev tvungna att tända ljus, strömavbrott. Fick nyss tillbaka den. Men vi har vatten numera för det är ju kommunalt, inte vårt eget.

    SvaraRadera