måndag 28 september 2009

Helikopterpiloten jobbade åt TV4Den anhållne helikopterpiloten i värdedepårånet har varit inne i kändisvärlden och tillhör de som har påträffats med kokain på nattklubb vid Stureplan. Han har jobbat åt TV4 senast med Kändisdjungeln uppger Aftonbladet.

Han är 34 år och tvåbarnspappa och greps på Arlanda på väg till Spanien. Hans vänner tror naturligtvis att han är oskyldig.

Ifall han skulle vara skyldig så visar detta hur den brottsliga världen har krympt. Och att också någon, som inte borde behöva begå brott kan dras med i en härva, som skulle ge massor med pengar. Och tillåta att det ljuva livet kunde fortsätta.

Brottslingar tror aldrig att de ska åka fast och just den här piloten kände till den helikopter, som flögs till brottsplatsen. Han har själv jobbat för företaget, som äger den och är kapabel att landa på det sätt som gjordes på en liten gräsplätt. Han har gjort det förut.

På TV4 vill programledarna Tilde de Paula och David Hellenius inte uttala sig. Om detta är den liga som gjorde det spektakulära rånet så har brottsligheten troligen ingått en pakt över Europa. En man med ursprung i Turkiet och en ursprungligen från Serbien sitter också anhållna. Den fjärde är en känd kampsportare med ursprung i Iran.

Men naturligtvis ska vi inte döma någon innan det finns bevis och en dom. Men känner ni en helikopterpilot, som har utbildats hos Roslagens helikopterflyg i Norrtälje och som stämmer in på ovanstående beskrivning. Så är det han som sitter anhållen.

PS. Helikopterpiloten har också jobbat med Robinson, Faddergalan, Grammisgalan och Pokerfejs plus att han sitter i styrelsen för ett TV-bolag startat av TV4:as grundare Gunnar Bergvall. Det sägs att han var bildproducent till Robinson och Idol. TV4 säger att de inte tar någon "särskilda hänsyn" till detta i sin nyhetsrapportering. Nej de nämner det inte ens. DS.

Så här blev domen till slut.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar