söndag 23 december 2012

Terrorsvenskar gripna

UPPDATERAT
Två svenska medborgare 27 och 29 år gamla har gripits misstänkta för terrorbrott. De greps i Djibouti i Somalia. De tillhörde al-Shabaab, som rekryterar somalier i Sverige. De är förda till USA och ställs inför rätta för terrorbrott. De är tränade för självmordsuppdrag.

Den ene är utvandrad sedan 2009, men fortfarande svensk medborgare. Den andre kommer från Mellansverige, närmare bestämt Spånga. De heter Ali Yasin Ahmed och Mohamed Yusuf (fast den sistnämnde har flera olika alias). Här skriver FBI om dem.

Här har jag tidigare skrivit om somaliern, som inte kände sig svensk utan var somalier fast han hade levt i stort sett hela sitt vuxenliv i Sverige. Han är mantalsskriven i Katrineholm.
24.12.2012
Enligt en anhörig satt UD och pillade sig i naveln, så därför kunde inte de svenska medborgarna komma "hem" till Sverige. En av dem sägs ha framfört dödshot mot Lars Vilks. 

3 kommentarer:

  1. Att kalla dessa, den falske profetens anhängare för "svenskar" är inget annat än en stor förolämpning mot det svenska folket. Dessa människor kommer aldrig att bli integrerade i de Vänsterländska samhällen.Ett tydligt exempel är Mehdi Ghazali, vars far kommer från Algeriet och mor från Finland. Denne Mehdi Ghazali har kostat svenska skattebetalare tiotals miljoner hittills. En annan är svärsonen till Helena Benadoua samt hennes dotter. Kort sagt, att tillåta muslimer bosätta sig i Väst är inget annat än förräderi mot sitt eget folk!

    SvaraRadera