söndag 16 december 2012

SD tredje största parti

Äntligen tvåsiffrigt utbrister Jimmie Åkesson om dagens opinionsundersökning. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: jag är inte sd-are lika lite som kommunist eller socialist längre (har röstat alldeles för mycket på s) och jag kommer aldrig att rösta på dem. Men jag förstår att folk gör det. Och att människor blir så förbannade över att de inte får några pensioner, så att de äldre tänker rösta på dem.

Folket, de andra riksdagspartierna samt medierna befinner sig på kollisionskurs. Och "eliten" begriper inte vad som händer. Vi har aldrig haft revolution i det här landet och folket har alltid hukat i bänkarna och tigit. Det här är det närmaste revolution vi någonsin kommer.

Och centern som tänker föra fram fri invandring som sin politik har förmodligen satt sin sista potatis. När allt bara blir sämre i Sverige så går det inte att föra en politik som säger att vi är beredda att ta hand om hela världens befolkning.

Särskilt inte när vi har den tredje värsta vintern i mannaminne i rad. Detta med kyla kostar pengar. När samhällfunktionerna har litat till att forskarna har rätt om klimatet och vi aldrig mer skulle få en vinter i det här landet så ligger vi illa till. Kanske skulle politikerna titta ut lite mer genom fönstren och se hur folket på gatan har det i snålblåsten? Eller besöka hemmen där 1800-talet alltid lurar när elen försvinner?

Här är ett "rasistiskt inlägg" från ett par av våra folkkäraste komiker. Och här är exempel på ett "icke-rasistiskt inlägg" (sic!) från en annan komiker på 60-talet.

Beställ I ormbärarens tid direkt av mig så får ni boken före jul! Adlibris kan inte garantera detta, men jag kan. Skicka ett mejl till mig ann.helena@swipnet.se 
Boken är billigast att köpa direkt av mig.

2 kommentarer:

  1. Ja, C har nog grävt sin grav färdig. Det kan kanske innebära att KD överlever för ute i de gamla C byarna finns än många religiösa. Tänk så vinden vänder! När jag bodde på landet röstade hälften på C, hälften S och några spridda själar annat. Nu är det totalt förändrat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo visst är det så. Blir vi tillräckligt gamla så vete fasen vad som händer. Satt just och skrattade åt komikern från 60-talet som jag har länkat till där uppe. Då fanns det yttrandefrihet.

      Radera