tisdag 21 september 2010

Sverigedemokraterna uthängda

Listor med namn och adresser är utlagda på nätet sedan sverigedemokraternas datorer har hackats.

Det rör sig om omkring 5 700 människor som någon gång kontaktat dem för information.

TV-nyheterna i SVT i morse hade detta som förstanyhet och också att de röd-gröna och sverigedemokraterna står på samma sida när det gäller att ta hem de svenska trupperna från Afghanistan. Sd vill göra detta till år 2013.

I går demonstrerade också omkring 5 000 på Sergels Torg i Stockholm. Mot sverigedemokraterna. När har ett parti, som kommit in i riksdagen fått demonstranter emot sig? De är valda av folket och detta är demokrati.

Hackningen gäller också sd:s hemsidor och de ligger nere. Polisanmälan är gjord.

4 kommentarer:

 1. Vill vi bo i ett fritt ocih demokratiska samhälle eller ett samhälle som styrs av åsiktsförtryck och hot? Vill vi ha ett samhälle där folk tar lagen i egna händer och straffar andra helt godtyckligt? Detta sätt att bekämpa SD är absolut inte ok och förmodligen också direkt kontraproduktivt.

  SvaraRadera
 2. Jo jag håller med dig Wolf. Detta är inte ett parti, som har kuppat sig in i riksdagen utan det är människor som har valt in dem. Det finns många orsaker till det, men främst för att de andra partierna inte har diskuterat vad som har pågått i landet under lång tid. Såg just en invandrad flicka på TV, som sade att det ska finnas jämlikhet och rättvisa, att det var därför hon demonstrerade på Sergels torg. Ja detta är jämlikhet och rättvisa. De får uttrycka sina främlingsfientliga åsikter. Men hon resonerade som så att de ska inte få säga detta. Detta är inte demokrati.


  "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it."
  -- Beatrice Hall (under pseudonym S. G. Tallentyre), The Friends of Voltaire, 1906

  Voltaire skrev detta i "Essay on Tolerance"
  "Think for yourselves and let others enjoy the privilege to do so too."

  Det var alltså detta citat av Voltaire som Beatrice Hall använde sig av när hon med sitt kända citat beskrev hur Voltaire tänkte.

  Och detta sätt att tänka är det som är demokrati och yttrandefrihet. Det är alltså 1700-talets tänkesätt, som en del ännu inte har begripit.
  __________________

  SvaraRadera
 3. Talas om sveriges val här i Finland och övriga Europa. Att sverige kallats förebilden för öppenhet och välkomnande i europa har ju fått sej en törn. Tråkig utveckling

  SvaraRadera
 4. Daniel: Ingenting har egentligen hänt. Mer än att några hundratusen människor i Sverige har yttrat sig när det var val. I Rinkeby är de rädda, sägs det i Aftonbladet i dag. Varför då? Inte kommer några procent av befolkningen att styra vad som händer. Detta är inte Tyskland på 30-talet, då Hitler kuppade igenom att bli envåldshärskare i ett Tyskland, där ekonomin var i botten. Det här är Sverige och jag tycker nog att vi kan besinna oss en smula. Vi tar emot omkring 100 000 invandrare per år, men av dem är de flesta kring 40 000 svenskar som återinvandrar. Andra stora grupper kommer från Danmark och Polen. Det är grupperna därefter från Irak och Somalia, som är besvärliga för människor. Särskilt när de kräver egna lagar och egna samhällen inuti vårt samhälle. Finland har undvikit detta problem genom att aldrig ta in särskilt många invandrare. Tvärtom har befolkningen utvandrat i stor utsträckning till Sverige.

  SvaraRadera