måndag 27 september 2010

Pål Hollender är skottskadad

Om det inte var så att tidningarna skriver helt seriöst om att han är skottskadad och dessutom visar upp det på bild. Så skulle jag annars inte tro på det, för han vill skapa publicitet. Konstnär som han är.

Pål Hollender har legat med prostituerade och med en man, som han påstod utnyttjade honom som 13-åring. Allt filmat med Påls kamera förstås, för att åstadkomma ett konstverk.

Det här med Afghanistan lät ju seriösare tills det där med skjutningen inträffade. Han påstår att han hukade sig i bilen, men ett skott gick ändå genom armen. Höll han den i rutan då? Och varför blev inte chauffören skjuten?

Jag måste säga att det låter märkligt alltihop, men det kanske är rena rama sanningen. Armen är infekterad och håller på att dö enligt det senaste nya från Hollender. Och dött kött måste tas bort när han väl kommer till Sverige.

Media lär väl vänta på honom på flygplatsen och det är väl det han åsyftar. Han vill väl ha marknadsföring av sin film "Finding Ali" som han håller på med. Förresten varför ser blodet nästan lila ut på pressens bilder?

PS. Hollender själv kommer till Sverige på tisdagkväll (28.9) och då får vi väl höra hans version. DS.

3 kommentarer:

 1. Ett skott går lätt igenom en bildörr.

  SvaraRadera
 2. Anonym: Jaha det hade jag ingen aaaning om... ;) Fast det beror väl på?

  SvaraRadera
 3. Här finns beskrivning hur skott har gått genom en bildörr i ett villaområde i Göteborg. Inte bara Afghanistan är farligt:

  http://gt.expressen.se/nyheter/1.1559754/skottdrama-i-villaidyllen

  SvaraRadera