söndag 11 juli 2010

Aftonbladet har bollen

De måste nu gå vidare och bevisa vad de har sagt. Kan de inte det är Littorinaffären över och tidningen förlorar i trovärdighet.

Sven Otto Littorin gör alldeles rätt som inte säger något. Varför skulle han det? Vad han än säger så kommer det att lyftas upp och granskas och bli krigsrubriker.

Om jag var i hans kläder skulle jag göra precis som prinsessan Madeleine gjorde. Ta en paus från allt och semestra långt bort från Sverige.

Han är en icke-person i politiska kretsar och ska eller behöver inte längre uttala sig. Han har sagt att han vill ägna sig åt sina barn och det är exakt det som han ska göra.

En kuriosadetalj är att det går rykten på stan att detta fanns redan 2008 som vaga tips om att det skulle hända något sådant här i valrörelsen. Någon skulle bli "solbränd". Ett kryptiskt meddelande om att Sven Otto Littorin skulle brännas?

7 kommentarer:

 1. Ja han har tydligen gått ut och erkänt att han porrsurfat men erkänner inget annat trots att han tydligen varit hårt pressad av sina kollegor.
  Vårdnadskonflikten har i bakgrunden tydligen varit mycket smutsigare än vad som framkommit.

  SvaraRadera
 2. Ja det är en sunkig konflikt om pengar, som dock nu är borttagen från domstolsväsendet. De ska försöka enas utanför rättssystemet. Och här är artiklarna om Littorin och bedragaren Viklund: http://www.realtid.se/dokument/

  SvaraRadera
 3. Nä, varför ska han säga något. En tystnad talar också. Jag tror Littorin fick sparken på ett snyggt sätt från sin post. Ingen vill ta i honom med tång. Reinfeldt & Co måste rädda det sjunkande skeppet.

  Skaffar man barn kanske man ska hålla fast vid sin lilla flock och inte byta könspartner så lätt. Men det görs mer och mer. Sorgligt!

  SvaraRadera
 4. Kan det vara så att Aftonbladet har sugit på den här karamellen sedan 2008? Vilken ful grej i så fall.
  Då Viklund har mycket dålig ekonomi och vet hur man skall förfara bedrägligt så kanske han har stor del i det krav på 1,8 milj kr som Littorin ställdes inför i höstas.

  SvaraRadera
 5. Tommy: Nä så går det inte riktigt till, men uppenbarligen har dom inte haft tillräckligt på fötterna utan kört det här ändå... det finns alltid en ryktesflora och en tipsarmada som försöker få ut sina grejer i tidningarna. Det är en bedömningssak vad journalister gör av det. Och "Anna" är uppenbarligen missbelåten med att det inte blev hela svenska manligheten som åkte dit. En klassfråga görs det alltså till också för det är ju så dyrt att köpa sex.

  SvaraRadera
 6. Men enligt TV4 så lär Aftonbladet ha vetat om det här i två år... ungefär de lösa rykten på stan, som jag skrev om ovan. Av någon anledning så valde de att attackera Littorin på Gotland, Visby. Kanske för att dom som någon sa till mig annars "befinner sig i bunker". I Almedalen är dom mer lättåtkomliga...

  SvaraRadera
 7. Ja det där med bunker verkar troligt. Aftonbladet bör ha fått god försäljning av lösnummer på detta.

  SvaraRadera