fredag 1 januari 2010

Joakim Ramstedt kommenterar

Jag kunde inte sova utan gick upp tidigt, har eldat för att få varmt och släppt ut hunden som äntligen vågade kissa. Inga som är vakna ännu och smäller. Tack och lov!

Jag vill lyfta den kommentar, som jag hittade på min blogg, som Jocke har skrivit (såg att han har kommenterat liknande hos Monica Antonsson) under mitt inlägg från i går Så sorgligt att det ska behövas hjältar:

"Om det inte gick att manipulera människor så skulle väl inte en viss pastor sitta inne på livstids fängelse?

Jag fattar inte hur Ax, Engan, Rodenborg och för övrigt hela rättssverige tänker. Det går att manipulera vuxna människor att begå mord, men det omöjligt att manipulera ett litet barn att bli rädd för och ljuga om en pappa som det inte får träffa??

Nu försöker Engan få det till att Antonsson och Fransson och alla andra av alla mina vänner skulle ha drivit mig till det som hände.

Jag lovar dig Engan att det på intet sätt var mina vänner som har hetsat mig. Dom har gjort precis det som du påstår att dom inte har gjort. Försökt allt för att bromsa mig och bett mig att ta det lugnt gång på gång.

Dom som hetsat mig är dina vänner Marina. Dom som skrivit och kallat mig för gräsliga saker på min blogg. Dom som dömt mig utan att ens vilja ta in fakta, dom som hela tiden skadeglatt kunna konstatera alla mina motgångar, samtidigt som att min blogg snabbt växer gjort dom galna av ilska och frustration.

Jag läste Engans inlägg om att hon skulle hjälpa pappan om det visar sig att mamman skulle vara den som misshandlar eller förgriper sig. Men i fallet med namninsamlingen för Matilda vill hon och hennes överlevarvänner inte se sanningen trots att människor viftar med den rätt framför ansiktet på dem.

Jag vet inte hur man skall få dessa människor att förstå att det dom gör är förkastligt? Speciellt som dom har en stor korkad oppinoion bakom sig som likt råttor blint lyder råttfångarens locktoner.

Men vi som vill dra fram sanningen blir fler och fler och starkare hela tiden. Många fler börjar också att agera och engagera sig i denna fråga trots att den inte tillhör de samhällsproblem som man öser pengar övcer direkt. Istället drar man in de få bidrag som getts innan.

Gott Nytt år till Helena och alla hennes läsare från "Daddy"
31 december 2009 18.52
Ann Helena Rudberg sa...
Käraste Daddy! Så roligt att du är så pass "uppe" att du ändå kan försvara dig och andra pappor!

När jag vaknade nyss så tänkte jag som så att de, som inte har begripit vad allt handlar om kommer ingen vart i vårt samhälle längre, så vi behöver inte ta så stor notis om dem. Nu på det nya härliga året 2010!

Välkommen till en ny morgon!
1 januari 2010 04.39"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar