fredag 29 januari 2010

Releaseparty hos Ebba Lindsö

I kväll är det stort releaseparty hos Ebba Lindsö apropå den där trista boken hon har skrivit med påhopp på sina styvbarn bland annat.

Något som Lena Magnergård reagerade över i en artikel på Newsmill eftersom hon är den biologiska mamman till dessa.

Bonnier förlag vill inte berätta vilka som är inbjudna, eftersom det är ett privat party, men säger att inte skulle en man ha fått så många elaka kommentarer, som stackars Ebba Lindsö har fått nu.

Ja, det är det gamla vanliga, att kvinnorna dom är det synd om. Hur välbetalda och hur höga positioner de än har. Och alltid är det för att de är kvinnor, som de blir så utsatta. Stackarna.

Och hur blir det nu då Lena Magnergård. Nu har du chansen att slåss för dina barn en gång till. Partyt är väl på Harrvägen på Lidingö? Då har du möjlighet att gästa partyt och framföra dina åsikter. Det skulle kvällstidningarna gilla.

Och inte fasen bryr sig varken du eller Ebba Lindsö om barnen. Cecilia Magnergård är väl nästan 21 år och alltså myndig sedan länge. Är inte hon yngst? Eller har hon en yngre syster på 16 år?

Barnen är inte era ägodelar utan har rätt till sina egna liv.

Gör Barnkonventionen till lag så att barnen kan försvara sig mot sina föräldrar!

3 kommentarer:

 1. Nu handlade väl spektaklet om hur en vuxen människa blandar in andras och/eller egna barn som orsak till sitt eget misslyckade äktenskap? Oavsett om barnen är vuxna eller ej har de flesta människor spärrar och jag förstår till 100% barnens biologiska mamma. Någon catfight handlade det väl inte om, möjligen om en mamma som likt en lejoninna vill skydda sina barn.
  Du verkar ha allvarliga problem med relationer
  med andra kvinnor. Det brukar vara så om man är uppvuxen mmed en svag mamma.

  F.ö. ligger Harrvägen i ett område för nyrrika uppkomlingar så du behöver inte vråla ut din avundsjuka. WT finns överallt, även på Saltkråkan.

  SvaraRadera
 2. Hahaha vilken rolig kommentar.. och visst är det kul att vara Anonyma! Jag tillhör dom som anser att kvinnors och mäns olika kamper är på samma nivåer... som du kan se om du kollar här:

  http://www.newsmill.se/artikel/2010/01/30/jag-r-bara-r-dd-f-rr-att-bli-m-rdad-framf-r-gonen-p-min-son

  Och jag tycker det är lika fult av både mammor och pappor att använda sina barn som argument för att få fördelar. Det där lejoninnesnacket visar bara att kvinnan i fråga inte ens kan släppa barnen när de är vuxna:

  Gör Barnkonventionen till lag!

  http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/26/kungaparet-st-r-p-barnens-sida

  Harrvägen? Hade ingen aning om var den låg, funderade på att slå upp det, men avstod. Själv bor jag i det finaste och dyraste och vackraste området i Sverige, så du behöver inte vråla ut din avundsjuka.

  Jag har inga som helst problem med andra kvinnor. Men du verkar ha det, vilket i sin tur betyder att du inte kommer överens med dig själv. Ha en riktigt trevlig dag :)

  SvaraRadera
 3. ... du piggade verkligen upp mig and you made my day... tack för det Anonyma! Precis vad jag behövde efter kampen mot kylan, men i dag är det ju rena våren...

  SvaraRadera