fredag 22 januari 2010

En ny artikel på Newsmill

Min 28:e artikel är publicerad på Newsmill. Den handlar om Stieg Larsson och varför man eventuellt kan behöva en spökskrivare, men de klantskallarna på Newsmill har publicerat en bild på Stig Larsson och gömt undan min artikel. Så nu behöver jag er hjälp.

Gå in och läs den hundra gånger var så att den blir riktigt uppskattad! Snälla det kan ni väl. Mona-Pona och Reinfeldt är viktigare för redaktörerna - det är ju valår - så de har tryckt undan min artikel.

Jag har mejlat till PM Nilsson och frågat varför de har publicerat en bild på Stig Larsson istället för Stieg Larsson, som jag bad om. Alltså Stig Larsson borde nog vara död istället för Stieg Larsson. Det hade nog varit mera rättvist, men livet är inte rättvist. Det vet vi ju alla.

Stieg Larsson är alltså den författare som skrev Millennietrilogin. Jag tänker bli lika berömd som han är, utan att dö. Medan Stig Larsson var den där författaren som skulle pissa i munnen på om det nu var Åsa Beckman eller hela kulturredaktionen på DN. Han är inte så intressant som Stieg i varje fall.

Tryck på de färgade orden ovan så kommer ni till min artikel! Nej, jag skojade bara. Tryck för all del inte på de blå bokstäverna där uppe för då exploderar hela datorn!

PS. Nu har Newsmill bytt till en bild av Stieg Larsson över min artikel. Så bra.DS

PSPS. Och nu ligger detta ämne överst på Newsmill så att det är lätt att hitta alla de fyra artiklarna om detta. Tack alla ni som läser! DSDS.

PSPSPS. Jag fick ett mejl från Karin Eder-Ekman. Det var hon som hade klantat sig, hon ber om förlåt "från en trött redaktör" för den felaktiga bilden. Och visst förlåter jag henne. Det är inte jag som får på skallen om det är fel bild. Själv har jag också klantat mig i branschen, som när jag trodde att Loa Falkman var en kvinna! DSDSDS.

4 kommentarer:

 1. He he... Men med tanke på Loa Falkmans röst, så blir det missförståndet obegripligt! ;-)

  SvaraRadera
 2. Hej på kvällen!

  Du tror inte på tomtar har jag förstått av dina kommentarer på Newsmill...
  Om du gör ett besök på min blogg (funkade inte med direktlänk till inlägget) kanske du ändrar uppfattning.
  Om inte, så håller jag ändå med dig att det är angeläget att vi får behålla vårt kulturarv och våra traditioner.

  Bra skriven artikel på Newsmill!
  Trevlig helg!

  / Kent

  SvaraRadera
 3. Hej Kent vilken fin bild du hade tagit av en riktigt uråldrig tomte där uppe i vänstra hörnet... han såg trött ut, men det blir väl jobbigt i längden att stå där i skogen. Vi har ett loft i vårt hus och där bor nog de flesta tomtarna... och så har vi lite andra hustomtar och gårdstomtar förstås... dom hjälper till när dom behövs... när jag själv inte orkar släpa in så mycket ved och annat... men jag behöver inte tro på dom ;) bara låta dom finnas...

  SvaraRadera
 4. Tack för berömmet förresten och trevlig helg själv ... blev så upptagen med tomtarna och så tagen av din bild att jag glömde vara lite artig också :)

  SvaraRadera