måndag 11 januari 2010

Hatten av för Monica Antonsson

Jag instämmer helt och full i den hyllning som Cuben gör av det inlägg, som Monica Antonsson presterade i dag. Hon börjar med Ingrid Carlqvists avslöjande av Eva-Britt Dahlström och hennes utsaga av vad ex-maken har sagt.

Han som tänkte stämma Blekinge Läns Tidning, men de gjorde upp i godo och han fick skadestånd, för vad de hade skrivit om honom plus att de tog bort artikeln på internet.

Fasen han skulle inte ha gått med på det, men det är inte lätt att få rätt mot en tidning. Det vet Elisabeth Hermon.

Och nu när människor hör av sig till Blekinge Läns Tidning och vill att de ska skriva om maken och vad som har hänt honom så säger de att "det är komplicerat".

Det är så sorgligt för jag minns ännu hur mor i Blekinge läste för far ur den tidningen innan de somnade i sin utdragssoffa, där de sov alla år de var gifta.

Blekinge Läns Tidning var deras husorgan och på den tiden - 50-talet - skulle ingen ha ifrågasatt vad som stod i den.

Det var ungefär som prästen i predikstolen. Hans ord var lag på den tiden.

Numera går det att dra till med lite vad som helst för kvinnomaffian och de blir alltid trodda. Dock har jag aldrig sett så många fasader i auktoritetsvärlden rasa som förra året. Det jobbet fortsätter vi i år!

4 kommentarer:

 1. Ja det hade nog varit bättre om E Hermon hade fått driva sin rörelse vidare med den bakgrund hon hade och BBF och Fåglar Fenix samt Mia blivit avslöjade av Liza i stället för att hon köpte allt rakt av och startade denna Agenda som så många köpt rakt av genom åren för det påstods vara sannt.

  Tänk vad många barn som hamnat i kläm av allt det alla dessa radikala påstående människor sagt och skrivit.

  Inte ens en ursäkt till de som drabbats direkt eller indirekt.

  Leroy

  SvaraRadera
 2. Du har så rätt Leroy... men det handlade om deras egna skador tror jag (Mias och Lizas) och de var inte ensamma om det för annars hade det aldrig gått... utan detta hade byggts upp långt innan av politiska krafter och de hoppade på tåget.

  SvaraRadera