onsdag 5 juni 2013

Paris Jackson till sjukhus

Den 15-åriga dottern till Michael Jackson har förts till sjukhus. Det betecknas som ett självmordsförsök. Hon twittrade i går om varför tårar är salta och citerade Beatleslåten Yesterday "all my troubles seemed so far away now it looks as though they´re here to stay".

Stackars rika lilla flicka utan pappa och mamma. Det är inte lätt att vara 15 år och utan föräldrar. Inte heller hjälper rikedom. Det sägs att hon nu mår bra efter att förts till sjukhuset mitt i natten. Hon föddes den 3 april 1998 i Kalifornien. Hon är född till världen för att njuta av den, men har karmatal sju. Det är svårt. Anna Lindhs mördare har samma karmatal, men här vändes hatet inåt istället för utåt. Genom att hon är döpt till Paris har hon en viss hjälp att klara av detta. Så sägs det.

Hennes självmordsförsök bekräftas av familjen och förklaras med att det snart är fyra år sedan hennes pappa dog. En rättegång om skulden till hans död pågår. Hon hade skurit sig i ena handleden och tagit tabletter. Sorg efter en förälder kan ge detta uttryck. Särskilt för ett barn. Hon mår efter omständigheterna bra. Men ett självmordsförsök är alltid ett rop på hjälp. Paris Jackson har ingen aning om var hon hör hemma.

PS. Det här visar att det är knepigt att leva. DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar