tisdag 4 juni 2013

Hatets sista storm

I morgon tar en pojke studenten, som blev av med halva sin släkt för tio år sedan. Han har lärt sig att hata sin pappa och ta avstånd från hela den delen av släkten inklusive sin farmor och farfar. Det är hans mamma som har lärt honom att hata. Hon har ljugit och fortsatt att ljuga för att han ska införliva hatet med sig själv.

Hon har vägrat att låta barnen (han har en yngre bror) få ta emot presenter på jul och till födelsedagar. Hon har gjort allt för att skära av kontakten till denna del av barnens släkt. Vi har lagar som hjälper en sådan mamma att fortsätta att sprida hatet. Socialen hjälper henne och hon kan ostraffat fortsätta att ljuga i all evighet om vad som enligt henne hände när barnen var små.

Det är svårt att bli hjärntvättad som barn. Särskilt av sin mamma. Det går inte att klara sig undan det. Jag vet eftersom mina föräldrar skildes. Vi fick träffa pappa, men vår mamma förtalade honom ständigt, vilket gjorde att jag inte tyckte att han var något att träffa. Att han var en lägre stående människa som man inte behövde ta någon särskild hänsyn till. Å andra sidan visste jag att jag älskade honom. Så slits ett barn itu.

Omkring 8 000 barn utsätts för så mycket bråk mellan föräldrarna i Sverige per år att deras omvårdnad dras inför domstol. I värsta fall tar bråken aldrig slut. Det blir ständiga inlagor till åklagare och föräldrarna kan aldrig enas om hur de ska göra med barnet. Hatet får så djupt fäste att det inte kan skingras längre. Omkring 40 000 barn träffar aldrig sin pappa. Hundrafemtiotusen träffar honom en gång i månaden eller mindre.

Sjung om studentens lyckliga dagar i morgon! Gör så och ta kontakt med din pappa sedan kära pojke. Vi minns när du var hos oss fortfarande. Låt inte det påtvingade hatet för alltid ha fäste i ditt hjärta. 

PS. Det är inte jag som är farmor till pojken, men han vet hur det ligger till själv. Här finns han med på bild. DS.


5 kommentarer:

 1. Inger Ramstedt4 juni 2013 kl. 11:44

  Så förstör man ett liv. Så får ett barn och en ung människa sitt känsloliv förgiftat som från början var bara kärlek. Mitt barnbarn är utsatt för detta och det är fruktansvärt att åse utan att kunna ingripa. En liten underbar älskande flicka hjärntvättas av sin mamma och tvingas att "hata" sin pappa. Denna barnmisshandel får fortgå ostraffat i vårt "jämställda" land. Skandal!

  SvaraRadera
 2. Bra att du vet och orkar stödja ett barn när du vet skillnad mellan sanning och lögn.

  Det drabbar allt för många barn i sverige.

  Leroy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en lång kamp tyvärr. Barnkonventionen är lag i andra länder, men inte i Sverige. Här står föräldrarna i fokus, äganderätten till barnen. Om Barnkonventionen var lag skulle den kunna gå före också andra lagar. Barnet skulle bli i fokus. Men detta lär inte bli verklighet än på några år.

   http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/26/g-r-barnkonventionen-till-lag-och-f-rsvara-alla-barns-r-tt-till-b-da-sina-f-r-ldr

   Radera
  2. Därför går det att agera galet och myndigheter fortsätter att försvara galenskaperna.

   Du har så rätt.

   Tråkigt att ingen agerar så fler föräldrar får vara delaktiga på studenten.

   Leroy

   Radera
 3. Bra skrivet om den verklighet som en hel del barn drabbas av och växer upp med.

  Leroy

  SvaraRadera